Skip to main content

MARKET

H νέα μικρή σακούλα SANITAS Easy-Pack είναι εδώ!

Καθημερινή φροντίδα βασισμένη στην ποιότητα και την πρωτοπορία



H SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, που φροντίζει καθημερινά το σπίτι μας με φιλοσοφία βασισμένη στην ποιότητα και την πρωτοπορία, παρουσιάζει τις μικρές σακούλες απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack
H μικρή σακούλα απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack είναι η ιδανική σακούλα για καλαθάκια απορριμμάτων κουζίνας. Έχει διαστάσεις 50x55cm (30lt) που ταιριάζουν σε όλα τα καλαθάκια της κουζίνας κάτω από το νεροχύτη, ενώ τα πρακτικά χερούλια της διευκολύνουν τόσο το κλείσιμο όσο και τη μεταφορά. Η SANITAS Easy-Pack με την αστεροειδή ραφή στη βάση της καταφέρνει να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.
Το νέο προϊόν της SANITAS ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη χρηστικότητά του και έρχεται να δώσει λύση στην καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων κάθε νοικοκυριού!
Οι νέες μικρές σακούλες της SANITAS έρχονται για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για αυτό μη χάνεις χρόνο, βάλε τη SANITAS Easy-Pack στη ζωή σου και κέρδισε την ποιότητα και την ευκολία που σου αξίζει! 
    
Η SANITAS 
Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto:  «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών