Skip to main content

MARKET

Pandora Christmas Collection 2018: Γιορτάστε την ομορφιά των Χριστουγέννων, με το τέλειο δώρο!

Η νέα συλλογή “Christmas 2018” εμπνευσμένη από τη μαγεία του χειμώνα



Εμπνευσμένη από τη μαγεία του χειμώνα, η νέα συλλογή “Christmas 2018”, συνδυάζει μοντέρνες γραμμές, εξαιρετική δεξιοτεχνία και υπέροχες αντιθέσεις. Παγωμένα μοτίβα, αλλά και παραδοσιακά σύμβολα Χριστουγέννων συνδυάζονται με την ομορφιά της έναστρης νύχτας και αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο σε εντυπωσιακά κοσμήματα!

PANDORA_LRG2.jpg 

H κομψή σειρά “Purely PANDORA” εμπνέεται από τις φόρμες και τα χρώματα της χειμωνιάτικης φύσης και προσθέτει σύγχρονες πινελιές σε διαχρονικά σχέδια. Signature μέταλλα υψηλής ποιότητας, όπως δροσερό μασίφ ασήμι και ζεστό PANDORA Rose, συνδυασμένα με φωτεινά μαργαριτάρια, χαρίζουν απλόχερα την αίσθηση αρμονίας και λάμψης. Συνδυάστε διαφορετικά σχήματα και μεταλλικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς, από το πρωί ως το βράδυ!

PANDORA_LRG4.jpg 

Η εντυπωσιακή σειρά “Christmas in Space” ταξιδεύει τους πάντες, οδηγώντας τους στη μαγεία των Χριστουγέννων! Η αίγλη του νυχτερινού έναστρου ουρανού, των παγωμένων σταγόνων, αλλά και των λαμπερών κρυστάλλων αποτυπώνεται εξαιρετικά σε πανέμορφα κολιέ, σύμβολα, αλλά και δαχτυλίδια με χειροποίητες λεπτομέρειες. Δημιουργήστε mix & match εμφανίσεις με μασίφ ασήμι, PANDORA Rose, διάφανες πέτρες και εκθαμβωτικά μπλε κρύσταλλα, προσθέτοντας τις απαραίτητες γιορτινές πινελιές σε κάθε party look! Στη νέα συλλογή θα ανακαλύψετε ακόμη, παραδοσιακά σύμβολα Χριστουγέννων, αλλά και χαριτωμένες φιγούρες, που θα αιχμαλωτίσουν το εορταστικό πνεύμα του μήνα και θα γίνουν τα πιο όμορφα δώρα για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

PANDORA_LRG5.jpg 

Βρείτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του PANDORA Gift Finder 
Like us: www.facebook.com/PandoraGreece  |  Οnline αγορές: www.pandorashop.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ