Skip to main content

MARKET

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: Ακολουθήστε το μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες



H ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:
Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες. Κοινός τους στόχος ήταν να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, αληθινή για εκείνους, που να ταιριάζει στις πεποιθήσεις τους. Κάτι αυθεντικό, φυσικό, απλό και δημιουργημένο με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Όλοι τους είχαν ελαφρώς διαφορετικές ιδέες, αλλά με κοινό παρονομαστή την φιλοσοφία τους για την αυθεντικότητα, ένωσαν τις ξεχωριστές τους εμπειρίες, ιδέες και πεποιθήσεις για να γεννηθεί το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.

ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT #MYBELIEF

Τ Ι  Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι  Γ Ι Α  Ε Σ Α Σ  Α Υ Θ Ε Ν Τ Ι Κ Η  Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ;
Η ομορφιά δεν αναφέρεται στην τελειότητα. Στην πραγματικότητα, τα δημιουργικά μέλη που συμμετέχουν στο Authentic Beauty Movement αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η πραγματική ομορφιά κρύβεται στις ατέλειες, μεγάλες και μικρές.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT #MYBELIEF

Authentic_Glow.jpg

Πεποίθηση 1. ΑΓΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 
Η αυθεντική ομορφιά είναι φυσική και απλή. Τα προϊόντα του AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT δεν περιέχουν σιλικόνες, θειϊκά επιφανειοδραστικά και parabens, αλλά χρησιμοποιούν ισχυρά vegan* συστατικά. Όλα τα μπουκάλια και τα δοχεία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Με προσεκτικά επιλεγμένα και συνδυασμένα συστατικά σε όλες τις συνθέσεις μας, ότι αφήνουμε εκτός είναι εξίσου σημαντικό με ότι συμπεριλαμβάνουμε.  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ VEGAN*
-- Χωρίς ζωικά προϊόντα, προϊόντα που προέρχονται από ζώα, ή παράγωγα ζώων

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟ (Free-From)
-- Ευχάριστες και υψηλής απόδοσης φόρμουλες
-- Χωρίς θειϊκές επιφανειοδραστικές ουσίες, parabens, ορυκτέλαια και χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες

Η ΦΥΣΗ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΉΜΗ
-- Κατοχυρωμένη μέθοδος εξαγωγής της αγνής ουσίας των συστατικών
-- Χρησιμοποιώντας την επιστήμη της διάσπασης με υπέρηχους & της απόσταξης με ατμό

Πεποίθηση 2. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ 
Η ομορφιά δεν έχει κανόνες. Αποτελούν παρελθόν οι μέρες που οι τάσεις επέβαλαν τα μαλλιά να είναι άκαμπτα. Τα μαλλιά του σήμερα έχουν να κάνουν με αβίαστα look και χαλαρές, ελεύθερες υφές. Αυτό που δεν φαίνεται, είναι που κάνει την διαφορά• προϊόντα περιποίησης που δημιουργούν τις βάσεις για όμορφα μαλλιά, και προϊόντα styling με μια προσέγγιση «χωρίς styling», που ενισχύουν τις αυθεντικές υφές των μαλλιών.

Authentic_Replenish.jpg

Πεποίθηση 3. ΔΙΑΘΕΣΗ «NO FILTER» 
Δεν μπορείς να προσποιηθείς το χαρακτήρα. Η αυθεντική ομορφιά δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας: είναι αυτό που βγαίνει φυσικά και μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο πλήθος. Απελευθερωμένο από κάθε τι ψεύτικο, πρόκειται για το πραγματικό στυλ: τέλειο στην απλότητά του. Η βασική ιδέα πίσω από το #authenticbeautymovement είναι το «να είσαι ο εαυτός σου». Το να είναι κανείς αληθινός, άμεσος και ανοιχτός. Η ειλικρίνεια είναι ελκυστική. Η ατομικότητα κι ο χαρακτήρας μας, είναι αυτά που μας κάνουν όμορφους, χωρίς φίλτρα.
 
Πεποίθηση 4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ 
Επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Η αυθεντική ομορφιά ξεκινά τη στιγμή εκείνη που αποφασίζετε να είστε ο εαυτός σας. Όταν βρίσκεστε στο τώρα, τότε είναι που εξισορροπείτε το μυαλό και το πνεύμα σας. Δείτε μέσα σας και εξωτερικεύστε την εσωτερική σας ομορφιά, ώστε να εκφράσετε αληθινά τον εαυτό σας.


AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: ΜΕΝΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ 
Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιούργησε ένα Premium μενού υπηρεσιών περιποίησης και styling για να βοηθήσει τους κομμωτές να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά των πελατισσών τους μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να αφιερώσουν πραγματικά μια στιγμή στον εαυτό τους. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποσύνδεσης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αποκλειστικά στο κομμωτήριο. Οι πελάτισσες επιλέγουν την κατάλληλη υπηρεσία ανάλογα όχι μόνο με τις ανάγκες τους αλλά και με την διάθεσή  τους. Οι εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης μαλλιών συνοδεύονται από 3 προσεκτικά επιλεγμένα essences, διαθέσιμα μόνο στα κομμωτήρια, σε πολυτελείς συσκευασίες, για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, το οποίο ενισχύεται από υψηλής ποιότητας εργαλεία. 

Authentic_Styling.jpg


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ: 

ΣΕΙΡΑ GLOW
Ο χουρμάς και η κανέλα είναι ένας πεντανόστιμος συνδυασμός, αλλά είναι επίσης γνωστά για τις τονωτικές, συσφικτικές, ενυδατικές, καταπραϋντικές και περιποιητικές τους ιδιότητες. Εκχυλίσματα από αυτά τα vegan snacks είναι και συστατικά για τη σύνθεσή μας που ενισχύει τα βαμμένα μαλλιά.

ΣΕΙΡΑ AMPLIFY
Το να προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας είναι τόσο εύκολο όσο το να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή προσέγγιση στο πρωινό σας. Η σύνθεση με εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού με μια δόση τονωτικού lime, προσφέρει επιπλέον σώμα και όγκο στα μαλλιά.

ΣΕΙΡΑ HYDRATE
Τα εκχυλίσματα μάνγκο και βασιλικού σε αυτή τη σύνθεση περιποίησης για ξηρά μαλλιά χαρίζουν στη σειρά ένα συναρπαστικό άρωμα, ενώ εμπεριέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΣΕΙΡΑ REPLENISH
Οι λάτρες των superfoods γνωρίζουν ότι το σιρόπι σφενδάμου και το ελαιοκάρυδο δεν είναι απλώς νόστιμα snacks, αλλά και αξιόπιστες vegan πηγές ενέργειας και δύναμης. Τα εκχυλίσματα σφενδάμου και ελαιοκάρυδου αποτελούν και τα superfood-συστατικά της σύνθεσης Replenish για δυνατά, λαμπερά μαλλιά.

ΣΕΙΡΑ EMBRACE  STYLING
Το να δημιουργήσουμε μία σειρά styling υψηλών επιδόσεων που να ακολουθεί τα αγνά προϊόντα περιποίησής μας δεν ήταν εύκολο. Τα εκχυλίσματα που ξεχωρίζουν σε αυτή τη σειρά περιλαμβάνουν βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας και πηλό καολίνης.

Γίνετε κι εσείς μέλος του #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT μέσω του www.authenticbeautyconcept.gr και ακολουθήστε το @authenticbeautyconceptgr στο Instagram. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.