Skip to main content

MARKET

"Georg Jensen": Το μοναδικό δανέζικο brand για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Mπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο Flagship Concept Store, που άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική είσοδο του Golden Hall!



Mε ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand “Georg Jensen”, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904

Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων & ειδών σπιτιού. Συχνά οι iconic δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο. 

 

 

Τα κομψά σχέδια εμπνέονται από τις οργανικές μορφές της φύσης και αποκαλύπτουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία. 

Εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός 18 kt και μασίφ ασήμι 925, χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά κοσμήματα, διακοσμημένα με αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους. Οι συλλογές HOME, που αναδύονται από διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design, είναι  κατασκευασμένες από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί, συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.


GEORG JENSEN – GOLDEN HALL
Ground floor
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521
www.georgjensenshop.gr

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.