Skip to main content

MARKET

Τιμητική Διάκριση για τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2019

Τιμητική διάκριση για τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», αποσπώντας Silver award στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο – Κατηγορία  Τρόφιμα και Ποτά» των Manufacturing Excellence Awards 2019, για τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές του στο χώρο των τροφίμων.



H σταθερή επιδίωξη του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», να βελτιώνει την ανοδική του πορεία στον πτηνοτροφικό κλάδο, επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του, στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες όπου και δραστηριοποιείται, τον κατατάσσουν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε η Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», η οποία δήλωσε: «η διάκριση αυτή που λαμβάνει ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», αντανακλά τις αξίες, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται. Κάθε διάκριση, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Η συνεταιριστική του ταυτότητα τον κάνει να ξεχωρίζει καθώς περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι και πάνω από 1200 εργαζόμενοι ενώνουν κάθε μέρα τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια, παραμένοντας έτσι, σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Πτηνοτροφίας αλλά και στην πρώτη θέση της καρδιάς της ελληνικής οικογένειας. Το βραβείο αυτό, αφιερώνεται στους ανθρώπους του, στη μεγάλη του οικογένεια, που καθημερινά δίνει ένα σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» στην κορυφή της ελληνικής πτηνοτροφίας. Η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η καινοτομία, η σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, είναι αξίες που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος αυτή την επιτυχή πορεία».
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη