Skip to main content

MARKET

Mid Season Sale στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen από 1 έως 15 Νοεμβρίου

Υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές



 

Δύο εβδομάδες γεμάτες extra εκπτώσεις σάς περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen από την 1η έως και τις 15 Νοεμβρίου και σας δίνουν τη δυνατότητα ν’ αποκτήσετε μοναδικά κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα σας από τα αγαπημένα σας designer brands, με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές που απολαμβάνετε όλο το χρόνο

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για ακόμη περισσότερο shopping!

Το εκπτωτικό χωριό υποδέχεται τη νέα Nespresso Boutique, όπου οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists. Τα επίσημα εγκαίνια της Boutique θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα Masterclasses, να γευτούν μοναδικές συνταγές καφέ, δημιουργίες γλυκών και μοριακά cocktails με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες της Nespresso αλλά και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως μηχανές και αξεσουάρ Nespresso.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθώς το Παιδικό Εργαστήρι περιμένει τους μικρούς μας φίλους για μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάθε Σάββατο! Στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού, από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους πρωτότυπες κατασκευές, ζωγραφιές & χειροτεχνίες και να απασχολήσουν δημιουργικά το χρόνο τους

Απολαύστε έξυπνο shopping στον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια και μην παραλείψετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens. Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ