Skip to main content

MARKET

Η καινοτόμα σειρά της Lanes «The Active Club» «έλαμψε» με το «The Active Club Energy Shot» στα Healthy Diet Awards 2019

Με βραβείο bronze διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2019, το καινοτόμο προϊόν «The Active Club Energy Shot» της νέας σειράς «The Active Club» από τη Lanes στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής για ενήλικες. 



Οι αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με το σύγχρονο τρόπο ζωής οδηγούν σε διατροφικές ελλείψεις που σχετίζονται με την κόπωση και τη μειωμένη αθλητική απόδοση. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει η νέα εξειδικευμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής «The Active Club» από τη Lanes. Το εν λόγω τιμώμενο προϊόν «The Active Club Energy Shot” είναι ένα ενεργειακό shot με καινοτόμα σύνθεση για ενίσχυση απόδοσης και μείωση κόπωσης. Αποδεδειγμένα αποτελεί φυσική πηγή υψηλής ποσότητας νιτρικών (ΝΟ3) λόγω του Oxystorm® (εκχύλισμα κόκκινου σπανακιού) με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση για αυξημένη απόδοση & αντοχή και επιπλέον Bioperine® (εκχύλισμα από μαύρο πιπέρι), Χρώμιο, Σίδηρο, Μαγνήσιο, Βιτ. Β1, Β6, C, D3. Συστήνεται από ειδικούς αθλίατρους, διατροφολόγους και προπονητές πριν τη γυμναστική γιατί συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και τη μείωση της κόπωσης. Δεν περιέχει γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, συνθετικά χρώματα και γενετικά τροποποιημένους μικροοργανισμούς ενώ η σύνθεσή του είναι απαλλαγμένη από καφεΐνη και έτσι δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με ανεπιθύμητες ενέργειες. 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Lanes με τη σειρά The Active Club επιβραβεύεται και αναγνωρίζεται  από το θεσμό Healthy Diet Awards  που στόχο έχει την ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων αναφορικά με την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή! Η νέα σειρά «The Active Club» για επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις των σπορ που φέρει την πιστοποίηση του Διεθνούς Αναγνωρισμένου Φορέα Informed Sport εξισορροπεί πλήρως την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επιβάρυνση που νιώθει το σώμα από την άσκηση. Δουλέψαμε με πάθος και σκληρά για αυτή τη σειρά με στόχο το κάθε προϊόν «The Active Club» να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος του αθλούμενου που επιθυμεί να βελτιώσει την απόδοση του και να περιορίσει την καταπόνηση από την δραστηριότητα» δήλωσε η κα. Άννα Γουρνά Marketing Manager, Health & Care,  της εταιρείας Σαράντης για τη σειρά Lanes. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Website: www.theactiveclub.gr/ | FB: www.facebook.com/laneshealth/ |IG: www.instagram.com/lanes_health/ 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια