Skip to main content

MARKET

Elisabeth’s point, το πιο Instagrammable beauty spot της Αθήνας!

Αν επιθυμείς να κάνεις το manicure σου, να αποκτήσεις ένα τέλειο make up look και ταυτόχρονα να βγάλεις τις καλύτερες selfies σε ένα τοίχο γεμάτο από λουλούδια, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το νέο beauty spot, Elisabeth’s Point στην Πεύκη!



Το νέο Elisabeth’s point είναι ο δεύτερος boutique χώρος ομορφιάς, που δημιούργησε η Έλλη Τσανταρλιώτη, Advanced Certified Eyelash Extensionist έχοντας εμπνευστεί από χώρους ομορφιάς του εξωτερικού, λόγω των συχνών ταξιδιών, που κάνει για επαγγελματικούς λόγους. 

Ο νέος χώρος είναι συνέχεια του πρώτου άκρως επιτυχημένου Elisabeth’s Point που βρίσκεται επίσης στην Πεύκη και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, extensions βλεφαρίδων, lash lift, eyebrow shape και manicure.

 Η μεγάλη αναγνώριση αλλά και επιτυχία οφείλεται στο άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και των δύο spots αλλά και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, που προσφέρουν.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες μας, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να μας δείξετε το αποτέλεσμα μέσα από τις φωτογραφίες σας στο Instagram!

Για περισσότερες πληροφορίες:
      
Elisabeth’s Point
www.elisabethspoint.gr

Ελ.Βενιζέλου 4,  15121 Πεύκη, τηλ. επικοινωνίας 210 80 23 376
New Spot Λεωφ. Ειρήνης 20, 15121, Πεύκη, τηλ. επικοινωνίας 21- 6140117

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department