Skip to main content

MARKET

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έρχεται στα Marks & Spencer Food!

Τα Marks & Spencer Food μας βάζουν σε κλίμα Χριστουγέννων, με Gourmet προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι αλλά και απολαυστικές λιχουδιές για όλη την οικογένεια! 



Αυτά τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης να κάνει το ντεμπούτο του σε συλλεκτική συσκευασία Santa Wobbler Tin, γεμάτη με shortened μπισκότα βουτύρου με κομματάκια σοκολάτας. Τα αγαπημένα Βρετανικά shortbread κάνουν… βόλτες στα ράφια των M&S Food, μέσα στο κλασικό London Bus Biscuit Τin, καθιστώντας το, το απόλυτο Χριστουγεννιάτικό δώρο! 

Οι λάτρεις της σοκολάτας θα ενθουσιαστούν με τις αμέτρητες επιλογές σε σοκολατάκια, γλειφιτζούρια με σοκολάτα γάλακτος ή bitter, σοκολατένια βουτήματα και μπισκότα, αλλά και πολλές ακόμα επιλογές σε ξεχωριστές συσκευασίες. 

Στο ρεβεγιόν, κερδίστε τις εντυπώσεις με λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες πουτίγκες και κέικ - διαθέσιμα και χωρίς γλουτένη, must-have Ιταλικά panettone, αλλά και all time classic παραδοσιακά Βρετανικά ταρτάκια φρούτων, πλούσια σε γεύση! 

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας τα Marks & Spencer Food διαθέτουν μια ιδιαίτερη ποικιλία σε  chutneys και toppings γούστα που ολοκληρώνουν το γεύμα, χαρίζοντας μια ξεχωριστή επίγευση στον ουρανίσκο.

Απογειώστε τη βραδιά σας με μοναδικά αλμυρά snack & cocktails, όπως τα Hand Cooked πατατάκια με αστεράκια σε γεύση μούρων και prosecco, salted caramel τσιπς τορτίγιας, Jaffa Cake Cocktail, Mince Spice και Spiced Apple Pie Martini, αλλά και τα εποχιακά λικέρ Crème Brulee και Egg nog, που θα βρείτε αποκλειστικά στα Marks & Spencer Food!

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στα Marks & Spencer Food! Ανακαλύψτε τα στα καταστήματα και online  στο www.m-s.gr

Ερμού 33-35, 6ος όροφος
Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα
Smart Park, Σπάτα
Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1, Γλυφάδα
Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη
Γ. Θεοτόκη 15-17, Κέρκυρα

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»