Skip to main content

MARKET

Champion® Velour Collection

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Champion προτείνει λαμπερά casual looks από βελούδο!



 

Η Champion®, το δημοφιλές και διεθνώς αγαπημένο athleticwear brand, κάνει τη διαφορά στο casual ντύσιμο και παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα looks των Χριστουγέννων! Μέσα από τη Velour Collection, η οποία αποτελεί κομμάτι της συλλογής Rochester F/W 2019-20, οι πιο σύγχρονες fashion επιρροές χαρίζουν έμπνευση για all-day εμφανίσεις με streetstyle χαρακτήρα! 

Στη Velour Collection της Champion®, το βελούδο συναντά την τάση του athleisure και ανοίγει τον δρόμο για χαλαρά all-day outfits που θα εντυπωσιάσουν! Η συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και τα κομμάτια της αποτελούν ιδανικές επιλογές δώρων ενόψει εορτών! 

Σύνολα με velvet tops και midi βελούδινες φούστες σε ζεστές αποχρώσεις, αποτελούν ευκολοφόρετα looks για day to night εμφανίσεις χωρίς την παραμικρή ανάγκη για άλλα αξεσουάρ. Για τις γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους φόρμες, ο συνδυασμός των velour bottoms με τα αντίστοιχα jackets υπόσχεται εμφανίσεις με casual διάθεση αλλά και έντονο… Christmas mood! 

Η νέα σειρά της Champion® με τα Velvet essentials κάνει πραγματικότητα ένα από τα πιο απρόσμενα στιλιστικά σενάρια, εντάσσει δηλαδή το βελούδινο στοιχείο και στην αντρική γκαρνταρόμπα. Βελούδινα αντρικά total looks «ντύνονται» με επιβλητικό μαύρο χρώμα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σε βαθύ κόκκινο και μας δείχνουν τον τρόπο για να συνδυάσουμε τον elegant χαρακτήρα των γιορτών  με το πιο casual ύφος

Τα βελούδινα κομμάτια της Velour Collection μπαίνουν στη wishlist κάθε λάτρη της άνεσης που αναζητάει μια πιο λαμπερή εκδοχή για τις γιορτές!

Η Velour Collection αποτελεί μέρος της συλλογής Champion Rochester και είναι διαθέσιμη στο exclusive Champion Rochester store (Τσιμισκή 109, Θεσσαλονίκη) καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα. 

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο @championgreece στο Instagram #ChampionRochester

Showroom
CONCEPT Communication Strategies ΙΙ Μαραθωνοδρόμου 75, Μαρούσι
Ημέρες & ώρες: Τρίτη – Παρασκευή 12.00 – 17.00 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου