Skip to main content

MARKET

Η Γλυφάδα επέλεξε το μέλλον του στυλ στο opening του νέου καταστήματος της Napapijri.

Ευκολοφόρετα ρούχα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα σε περιπέτεια.

 



Το κοινό της Γλυφάδας έκανε την επιλογή του για το μέλλον του στυλ των νοτίων προαστίων και την Παρασκευή 13.12 βρέθηκε στη Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 33 για να καλωσορίσει το νέο κατάστημα της Napapijri. Στο party, που κράτησε από τις 6:00 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ, βρέθηκε όλος ο Future Positive κόσμος των νοτίων προαστίων αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, στυλίστες, chefs, street και tattoo artists.
 
Το opening ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, με τον Music 89.2 και τον Σπύρο Μαργαρίτη να μεταδίδουν live από το κατάστημα. Αμέσως μετά, στα decks ανέβηκε ο DJ KAS και απογείωσε το party με τις μουσικές επιλογές του, ενώ οι καλεσμένοι εξερεύνησαν το METAXA 12 Stars μέσα από τα ιδιαίτερα cocktails ταλαντούχων, Ελλήνων mixologists.
 
Οι καλεσμένοι της Napapijri φωτογραφήθηκαν σε ένα μοναδικό photobooth και έγιναν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στα τοπία της FW19: Choose Future καμπάνιας του brand, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν Napapijri duffle bags, με customization από τον Zetes Productions.
 
Στους δύο ορόφους του νέου καταστήματος Napapijri Glyfada βρίσκεται η αντρική, γυναικεία και παιδική συλλογή FW 2019: Choose Future, καθώς και τα iconic jackets της Napapijri. Η συλλογή αποτελείται από casual και street κομμάτια με λαμπερά και μεταλλικά χρώματα, καρό puffers αλλά και υφάσματα πιστά στη βιωσιμότητα και στην ηθική διαδικασία παραγωγής. Ευκολοφόρετα ρούχα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα σε περιπέτεια και αποτελούν παράδειγμα του Future Positive χαρακτήρα της Napapijri.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη