Skip to main content

MARKET

ΙΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ!

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με τη νέα σειρά γκοφρέτας, ΙΟΝ WAFER. 



 Η νέα σειρά είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας, χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες (non GMOs), χρωστικές, συντηρητικά, όπως και όλα τα προϊόντα μας.

Η γκάμα αποτελείται από τις:

 

 

ION WAFER Cocoa: Είναι η κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο, που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 50γρ. και συσκευασία 100γρ. για μεγαλύτερη απόλαυση.

 

 

ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης: Πρόκειται για γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

 

 

ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia: Πρόκειται για τη γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

Η νέα σειρά, φέρει την ποιότητα και την εγγύηση της ΙΟΝ και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για ένα ελαφρύ και ποιοτικό snack on-the-go, με υψηλές διατροφικές αξίες, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το σύνολο των εισαγωγών σπόρων κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.  

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.