H ERGON MYKONOS εγκαινιάζει νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας

Ξεκάθαρη ματιά σε μια νέα στάση ζωής.

Δελτίο Τύπου

 

Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δημιουργίες της ‘ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 μέχρι σήμερα. Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δημιουργία συναντά την μόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγματικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου με μεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.
 
Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν  στον χώρο τoυ showroom που μοιάζει περισσότερο με οικία παρά με boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαμορφωμένος σαν ένα ζωντανό σπίτι όπου μέσα ζει η οικογένεια της ‘ergon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δημιουργεί μα πάνω απ’ όλα υποδέχεται τους «καλεσμένους» με ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι.

Οι «καλεσμένοι» μας μπορούν να δουν  και να μάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos, να ταυτιστούν  με την δημιουργικότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εμπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση που εκφράζεται με σύγχρονο τρόπο μέσα στις συλλογές του. Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό με την συνοδεία κλασικής μουσικής και μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρμονικά από μικρότερα δωμάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα μεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσματα με τους Ολυμπιακούς δρομείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ. Διακοσμημένος από τα μοναδικά αντικείμενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σημεία πώλησής μας, Σύνταγμα, Μύκονο και online. Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σημείο και ένα installation εμπνευσμένο από τα υφάσματα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που μπορούν να προσφέρουν οι δημιουργίες μας στην καθημερινότητα.

Στοχεύουμε στο μέλλον κοιτώντας με σεβασμό στο παρελθόν.
Σε μια διαρκή αναζήτηση λύσεων συμβατών με τις συνθήκες της αγοράς στο χώρο της μόδα, και θέλοντας να συμβάλλουμε συνειδητά και με ηθικό τρόπο στο να σταματήσει η βιομηχανία της μόδας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την μόλυνση του περιβάλλοντος πάμε ένα βήμα παρακάτω και οραματιζόμαστε τα σχέδια μάς ως μοναδικές δημιουργίες που λίγοι εκλεκτοί θα φορέσουν. Κάθε σχέδιο αριθμεί 50 κοπές και αντιμετωπίζεται σαν έργο τέχνης. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία παραγωγής παραμένει χαμηλή και τίποτα δεν κατασκευάζεται σε πλεόνασμα.

Growing clothes the right way! 
Το ελληνικό βαμβάκι, η βιώσιμη μόδα, τα οργανικά και φυσικά νήματα, η χαμηλή παραγωγή, ο μηχανικός αργαλειός, οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι χειροποίητες εσπαντρίγιες  αλλά και το όραμα για ένα ξεκάθαρο brand DNA είναι αυτό που διαφοροποιεί και κατατάσσει το ‘ergon Mykonos στην πρώτη γραμμή των ελληνικών lifestyle designer brands. Η δημιουργός και ιδρύτρια του ‘ergon Mykonos Μαριέττα Καρπαθίου θέλησε να δημιουργήσει ένα ethical fashion brand που μένει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά των γυναικών αλλά δεν αφήνει κανένα αποτύπωμα στο περιβάλλον. 

Studio boutique: Θησέως 20, Σύνταγμα

Flagship store: Φλώρου Ζουγανέλη 21, Μύκονος

ergonmykonos.com
 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares