Skip to main content

MARKET

Κατάταξη Universum για τους «Πιο ελκυστικούς εργοδότες Παγκοσμίως»

Η L’Oréal αναδείχτηκε ως η μόνη γαλλική και ευρωπαϊκή εταιρεία στο παγκόσμιο Top 10 για φοιτητές και αποφοίτους διοίκησης επιχειρήσεων.



H L’Oréal κατέκτησε την 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Universum 2020 των πιο ελκυστικών εταιρειών για τους φοιτητές και απόφοιτους διοίκησης επιχειρήσεων, ανεβαίνοντας δύο θέσεις από το 2019. Η L'Oréal είναι η μόνη γαλλική και ευρωπαϊκή εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα αυτής της υψηλούς κύρους κατάταξης. 

Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020, περισσότεροι από 235.000 φοιτητές και απόφοιτοι διοίκησης επιχειρήσεων και μηχανολογίας/πληροφορικής από τις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου έχουν αξιολογήσει τους εργοδότες βάσει 40 χαρακτηριστικών, αποκαλύπτοντας τι θεωρούν πιο σημαντικό στην επιλογή του μελλοντικού εργοδότη τους. 

Ο Όμιλος ανέβηκε επίσης δύο θέσεις, από την 19η στην 17η, στις προτιμήσεις φοιτητών μηχανολογίας/πληροφορικής. 

Η L'Oréal, η οποία λαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο αιτήσεις και προσλαμβάνει 5.000 μαθητευόμενους και ασκούμενους κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα ελκυστική εξαιτίας του δημιουργικού της περιβάλλοντος, της ενέργειάς της, των υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της και της εκπαίδευσης που προσφέρει στους υπαλλήλους της.

"Αυτή η αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για την L'Oréal. Επιλέγοντάς μας ως έναν από τους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες τους, οι φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων αναγνωρίζουν τις αξίες της L'Oréal όπως η ελεύθερη σκέψη, η υπευθυνότητα και οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές δεσμεύσεις», λέει ο Jean-Claude Le Grand, L’Oréal Executive Vice-President Human Relations. «Αυτή την περίοδο της οικονομικής αβεβαιότητας στο πλαίσιο του Covid-19, η L’Oréal είναι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεσμευμένη να στηρίξει τις νέες γενιές που ξεκινούν την επαγγελματική τους ζωή».

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις