Skip to main content

MARKET

Συλλογή Goodmove Άνοιξη 2021 από τα Marks & Spencer

Σταθερή αξία & ασυναγώνιστο στυλ για κάθε ημέρα από τη νέα activewear σειρά



Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη πρώτη κυκλοφορία της συλλογής Goodmove, τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα activewear σειρά για αυτή την Άνοιξη με γυναικεία και ανδρικά σχέδια.

Μέσα από την εμπνευσμένη αυτή συλλογή, τα M&S προσφέρουν επιλογές για κάθε τύπο άσκησης, έντονη ή χαλαρή, με καινοτόμα outerwear και άνετα stylish κομμάτια που θα συνοδεύσουν τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Η σειρά Goodmove βασίζεται στο σύγχρονο στυλ και παρουσιάζει in house prints, βιώσιμο και καινοτόμο σχεδιασμό για μια ευχάριστη δυναμική εικόνα.

Η νέα Goodmove συλλογή απογειώνει το αθλητικό στυλ σε κάθε σας κίνηση. Your rules, your move.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ
Η νέα γυναικεία Goodmove συλλογή έχει ενισχυθεί με μοντέρνα, διαχρονικά σχέδια, για κάθε ημέρα. Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίσει ελευθερία στην κίνηση, χωρίς όρια και περιορισμούς, ενώ τα σχέδια έχουν ανανεωθεί και διαθέτουν μια τολμηρή νέα αισθητική, με prints και έντονες neon πινελιές. Τα κολάν Go Balance για yoga από ανακυκλωμένο polyester υλικό και τα αθλητικά σουτιέν FlexifitTM με λειτουργικές λεπτομέρειες στην πλάτη, προσθέτουν στις αθλητικές σας δραστηριότητες ξεχωριστό στυλ. Αυτή την Άνοιξη, κάνουν επίσης το ντεμπούτο τους τα παπούτσια από ανθεκτικά υφάσματα Cordura. 

Ο συνδυασμός καινοτομίας και τεχνολογίας παραμένουν τα βασικά συστατικά της συλλογής, χαρίζοντας κομμάτια που προσφέρουν άνεση και ευκολία στις προπονήσεις και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα Outerwear με τα βασικά πανωφόρια προσφέρουν προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όταν είστε εν κινήσει. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από cropped γιλέκα έως άνετα μπλουζάκια, η σειρά διαθέτει εύκολες, stylish λύσεις για το καθημερινό ντύσιμο, με υφάσματα που αναπνέουν και απομακρύνουν την υγρασία, για outfit εντός ή εκτός σπιτιού, κάτω από τα παλτό και τα σακάκια σας.

Από τη γυναικεία συλλογή δεν λείπουν τα καινοτόμα, ανάλαφρα lace up trainers από βιώσιμες TencelTM πηγές, με λεπτές ραφές, βιοδιασπώμενα υλικά στο επάνω μέρος του παπουτσιού και υλικά που διαθέτουν φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, για μεγαλύτερη και πιο ασφαλή κίνηση την ώρα της άσκησης.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
Τα M&S καλωσορίζουν αυτή την Άνοιξη και την ανδρική Goodmove συλλογή, με στιλάτα σχέδια, δίνοντας έμφαση στα ευέλικτα και άνετα ρούχα για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής.
Τα ελαστικά υφάσματα αυξάνουν την άνεση, αφήνουν το σώμα να αναπνέει και απομακρύνουν την υγρασία, με ειδική επένδυση, επίπεδες ραφές, αδιάβροχα στοιχεία και την τεχνολογία Stormwear™, η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών από πολυεστέρα και νάιλον.

Η χρωματική παλέτα συνδυάζει αποχρώσεις navy, γκρι και μαύρο με κίτρινο neon, δημιουργώντας μια σύγχρονη αισθητική και χαρίζοντας σας ένα ανεπιτήδευτο στυλ για αυτή την Άνοιξη και όχι μόνο. Η συλλογή προσφέρει ευέλικτες επιλογές για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, καθώς και βασικά κομμάτια για χαλαρή και έντονη άσκηση. 

Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει άνετες μπλούζες, πανωφόρια, αθλητικά κολάν και καινοτόμα outerwear. Τα basic κομμάτια για άσκηση είναι τα αδιάβροχα double layer σορτς με εσωτερικές στρώσεις, anorak υλικό και ειδικές ραφές, χαρίζοντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να προπονήστε με άνεση και ακαταμάχητο στυλ.
Επιπλέον, παρουσιάζονται τρία νέα σχέδια σε παπούτσια, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν κάθε stylish επιλογή. Τα κλασικά must-have μαύρα trainers έχουν άνετη εφαρμογή για να τα φοράτε όλη μέρα, ενώ τα μποτάκια σε ταμπά και μαύρο χρώμα, ενισχύουν τα καθημερινά outfit και σας συντροφεύουν άνετα, στην πεζοπορία του Σαββατοκύριακου ή στις ανοιξιάτικες εξερευνήσεις σας στην ύπαιθρο.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Goodmove online στο www.marksandspencer.gr και στα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.

#marksandspencer
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!