Skip to main content

MARKET

100 υπερτυχεροί WATT+VOLTers θα ανοίξουν σπίτι με ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κάνει κανείς εύκολα και οικονομικά μία νέα αρχή, η WATT+VOLT στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές, γιατρούς, στρατιωτικούς και πυροσβέστες που λόγω της φύσης της απασχόλησής τους αλλάζουν συχνά σπίτια



Με στόχο να κάνει κάθε νέο τους ξεκίνημα πιο εύκολο, τους καλεί σε έναν ακόμη υπερ-διαγωνισμό. Όσοι γίνουν πελάτες της WATT+VOLT από την 01/08 μέχρι τις 15/10 εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν μετρητά στο χέρι και να μπουν στο νέο τους σπίτι με το δεξί!

Αρκεί μία επίσκεψη στο κοντινότερό τους κατάστημα της WATT+VOLT όπου ένας energy expert θα είναι εκεί για να τους καθοδηγήσει, ένα τηλεφώνημα στο 18383 ή 1 μόλις κλικ εδώ! Και με τους 3 τρόπους θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία ποικιλία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων, να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες τους χωρίς δεσμεύσεις και επί την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στους 100 υπερτυχερούς WATT+VOLTers που θα ανοίξουν το σπιτικό τους με μετρητά στο χέρι.

Δίπλα στη WATT+VOLT, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, από το πρώτο τους βήμα και ακόμη παραπέρα!

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.