Skip to main content

MARKET

Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα

Το Κατράκειο Θέατρο της Αθήνας υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, αναμένεται να μας γεμίσει ήχους και θετική ενέργεια στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.



Η εταιρεία θα είναι παρούσα στην πιο must συναυλία του ελληνικού καλοκαιριού. Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών και τη μοναδική ερμηνεία του, αλλά και η Λουξ με την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα! Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να υποδεχτούν στο κατάμεστο Κατράκειο μικρούς και μεγάλους που θα σιγοτραγουδήσουν πολυαγαπημένες επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ special guest θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η συναυλία της Αθήνας αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για 8η χρονιά, παρέα με τη δικιά μας λουξ.

antonis-elewnora_70x100_athens2_katrakeio-copy-002

Οι επόμενες στάσεις των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;