Skip to main content

MARKET

Διάκριση για το νέο προϊόν «KYKNOS Ketchup 0% Προσθήκη Ζάχαρης»

Πρωτοπόρος στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων, έλαβε διεθνή διάκριση στα Superior Taste Awards 2023



Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, πρωτοπόρος στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων, έλαβε διεθνή διάκριση στα SUPERIOR TASTE AWARDS 2023 για την «ΚΥΚΝΟS- KETCHUP 0% ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ», που αποτελεί μια νέα πρόταση για γευστικές στιγμές απόλαυσης.

Ειδικότερα, το νέο προϊόν της KYKNOS βραβεύτηκε για την ανώτερη γεύση και ποιότητά του, αποσπώντας τη μέγιστη διάκριση, «τρία αστέρια», στα Superior Taste Awards, που είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στο χώρο των τροφίμων και ποτών. Η νέα «KYKNOS Ketchup 0% Προσθήκη Ζάχαρης» χαρίζει νοστιμιά σε κάθε φαγητό, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση. Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς καθώς περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα (χυμούς φρούτων μήλο & σταφύλι) και είναι χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και η πλούσια γεύση του προϊόντος ήταν μεταξύ των χαρακτηριστικών που του χάρισαν την υψηλότερη βαθμολογία των αναγνωρισμένων σεφ της κριτικής επιτροπής. 

Η ποιότητα που φέρει το brand KYKNOS παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 108 χρόνια κι επιβραβεύεται συστηματικά μέσα από σημαντικές βραβεύσεις που αφορούν στο σύνολο των προϊόντων του.

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας