Skip to main content

MARKET

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023!

Ανακαλύψτε κομμάτια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και χαρακτηρίζονται από την εγγυημένη ποιότητα των Marks & Spencer.



Η γυναικεία σειρά της συλλογής αποτελείται από φορέματα, φούστες και statement tops με δαντελένια και μεταξωτά στοιχεία, στη must χρωματική παλέτα του φετινού καλοκαιριού, με μωβ, τιρκουάζ και lime αποχρώσεις. Ανακαλύψτε, επιπλέον, συλλογή με μαγιό για την παραλία, άνετα φορέματα και κομψά σορτσάκια σε έντονα χρώματα για να συνθέσετε το απόλυτο day-to-night καλοκαιρινό σύνολο που θα σας συνοδεύσει σε κάθε περίσταση. 

ms-summer-23-2

Casual και άνετα κομμάτια, ιδανικά για ελαφρύ layering, είναι η φετινή πρόταση των Marks & Spencer για τους άνδρες. Vintage t-shirts, χαλαρά overshirts και διαχρονικά denims με καλοκαιρινά μοτίβα και ριγέ prints ανανεώνουν την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Στην παιδική συλλογή ξεχωρίζουν καλοκαιρινά μοτίβα σε ζωηρούς χρωματικούς τόνους και ανάλαφρες γραμμές για άνετο παιχνίδι.

Autograph Collection

Τα Marks & Spencer ανανεώνουν την συλλογή Autograph για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Η Autograph συνδυάζει κομψά καθημερινά looks με προσεγμένη αισθητική και υψηλής ποιότητας υφάσματα, όπως βαμβάκι και κασμίρ στις σειρές γυναικείας κι ανδρικής ένδυσης.

Linen Collection

Το καλοκαίρι απαιτεί την ανανέωση της γκαρνταρόμπας με λινά κομμάτια που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ για τις καλοκαιρινές εξόδους. Χρωματιστά φορέματα, floral jumpsuit και άνετα σορτς αποτελούν τις γυναικείες προτάσεις των Marks & Spencer. Αντίστοιχα, η ανδρική Linen συλλογή περιλαμβάνει λινά πουκάμισα σε κλασικές χαλαρές γραμμές, σορτς και παντελόνια σε ουδέτερες αποχρώσεις και μοντέρνα σχέδια.

 

 

M&S x Ghost Lingerie Collection

H επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Marks & Spencer και Ghost επεκτείνεται με μία νέα – limited edition - σειρά εσωρούχων και sleepwear με ρετρό διάθεση, και πολύχρωμα prints. H σειρά βάζει το στυλ, την ποιότητα και την άνεση στο επίκεντρο σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υφάσματα, που χαρακτηρίζουν και τα δύο brands. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομμάτια με floral μοτίβα, παστέλ χρώματα και ελαφριά υφάσματα.

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 καθώς και τις ανανεωμένες σειρές Autograph, Linen και Ghost των Marks & Spencer στα καταστήματα Marks & Spencer καθώς και online στο www.marksandspencer.gr

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές