Skip to main content

MARKET

ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις: Η μεγαλύτερη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα του Ομίλου HHG

 Στη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, λειτουργεί αυτόνομο Εργαστήριο Γενετικής, το πρώτο στην Ελλάδα αδειοδοτημένο από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής



Η πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group (HHG), πραγματοποίησε την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, παρουσίαση  σε δημοσιογράφους με τίτλο Made with Love and Science” στο θερινό σινεμά του Πολεμικού Μουσείου. Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών, μέλη της Διοίκησης, καθώς και στελέχη της Μονάδας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη λειτουργία της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολύτιμη συμβολή της στη ζωή πολλών ζευγαριών να εκπληρώσουν το όνειρο τους και να φέρουν στον κόσμο ένα υγιές παιδί, με ασφάλεια. Άλλωστε το ζήτημα της υπογεννητικότητας είναι μείζον για τη χώρα μας, με κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις, και πλέον επηρεάζει την καθημερινότητα και την ψυχολογία χιλιάδων ζευγαριών.

logo HHG

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν σχετικά με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η Μονάδα, καθώς και το προηγμένο Εμβρυολογικό Εργαστήριο της που είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και στο οποίο εφαρμόζονται οι πιο καινοτόμες και εξειδικευμένες μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, όπως συστήματα Time-lapse με καινοτόμους επωαστές νέας τεχνολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα εξαερισμού LifeAire IVF που βελτιώνει έως και 14.9% τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης, σύστημα ιχνηλάτησης και ταυτοποίησης RI Witness, σύστημα παρακολούθησης των συνθηκών του εργαστηρίου Log&Guard, πρωτοποριακά συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης, και Τράπεζα Κατάψυξης.

Εμβρυολογικό εργαστήριο ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

Στη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, λειτουργεί αυτόνομο Εργαστήριο Γενετικής, το πρώτο στην Ελλάδα αδειοδοτημένο από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Το Εργαστήριο λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επιτρέποντας τη γενετική ανάλυση των εμβρύων στο πλαίσιο της προεμφυτευτικής διάγνωσης, εντός της Μονάδας.

Τέλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Πελαργός», που αφηγείται με τον πιο ευφάνταστο και γλυκό τρόπο την ιστορία ενός ζευγαριού που αντιμετωπίζει θέματα γονιμότητας, αναδεικνύοντας πως με τη δύναμη της αγάπης και της επιστήμης μπορεί να γεννηθεί ένα μικρό θαύμα.

Μπορείτε να παρακολουθείστε την ταινία εδώ

logo ΥΓΕΙΑ IVF EMBRYOGENESIS

Η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις αποτελεί ορόσημο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση της τελευταίας δεκαετίας στο συγκεκριμένο τομέα στη χώρα μας. Έχει φέρει νέα πρότυπα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και έχει γίνει σημείο αναφοράς για θεραπείες γονιμότητας, όχι μόνο σε πανελλαδικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, καθώς και ελπίδα σε χιλιάδες υπογόνιμα ζευγάρια. Η Μονάδα υποστηρίζεται από μια κορυφαία ομάδα ιατρών, κλινικών εμβρυολόγων και καταξιωμένων ειδικών, εξειδικευμένων στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, που έχουν εκπαιδευτεί στα καλύτερα κέντρα παγκοσμίως, καθώς και από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας και της νοσηλευτικής φροντίδας.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα