Skip to main content

MARKET

SANI FESTIVAL

Παγκόσμια πρωτιά για το SaniFestival, για δεύτερη συνεχή χρονιά μετοβραβείο World’s Leading Cultural Destination Resort απότα World Travel Awards 2023. Τα World Travel Awards είναι ένας κορυφαίος θεσμός που κάθε χρόνο απονέμει τα αντίστοιχα διεθνή βραβεία, τα οποία αποτελούν τις σημαντικότερες διακρίσεις του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου.

Το Sani Resort, που την τελευταία 5ετία έχει τιμηθεί επανειλημμένα, είναι και το μοναδικό τουριστικό θέρετρο που στην 30χρονη ιστορία των βραβείων κατέκτησε αυτές τις σημαντικές διακρίσεις για τόσες συνεχείς φορές.

Για το 2023, ανάμεσα στα 4 βραβεία που κατέκτησε, του απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και το World’s Leading Cultural Destination Resort για το εμβληματικό Sani Festival. Το μουσικό αυτό φεστιβάλ, που εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο μαγευτικό Sani Hill, αποτελώντας την κορωνίδα του πολιτιστικού τουρισμού στην Ελλάδα και ταυτόχρονα το πιο ιστορικό και μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της χώρας που έλκει και εδράζει την υπόστασή του στην αμιγώς ιδιωτική πρωτοβουλία.

ESOTERIKI

Ένα φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο στους ξένους επισκέπτες της χώρας μας όσο και επίσης και στην τοπική Ελληνική κοινωνία, μετακαλώντας μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως ο Andrea Bocelli, η Sarah Brightman, η Bonnie Tyler, ο Chris Norman, οι UB40, ο Bob Gelfdof, ο Al Di Meola, ο Tom Odell, ο Jack Savoretti, o Jan Garbarek, o Branford Marsalis και πολλοί αλλοι.

Παράλληλα, συστήνει στο Ελληνικό κοινό όλους τους σημαντικούς εκπροσώπους των νέων διεθνώς τάσεων και ρευμάτων, της παγκόσμιας δηλαδή πρωτοπορίας, ενώ φέρνει σε επαφή τους ξένους επισκέπτες με το σύνολο της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας, προάγοντας έτσι τον Ελληνικό πολιτισμό.

Αυτά ακριβώς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με την προσήλωσή του στην υψηλή αισθητική και ποιότητα και τη διαχρονική συνέπεια και συνέχεια που επιδεικνύει, είναι που συνηγόρησαν στη δεύτερη αυτή κατά σειρά παγκόσμια διάκρισή του.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο Burj Al Arab του Dubai, το Sani Festival εκπροσώπησαν οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Γιάννης και Γιώργος Μουστάκας. Ο Γιάννης Μουστάκας και με τη δεύτερη ιδιότητα του ως Διευθυντής Οργάνωσης και Παραγωγής, παρέλαβε το βραβείο, αναλύοντας και υπογραμμίζοντας τους στόχους του Sani Festival στη νέα εποχή που ήδη διανύει και υποσχόμενος έναν ακόμη πιο ουσιαστικό και εντυπωσιακό καλλιτεχνικό προγραμματισμό για τη διοργάνωση του 2024.

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/4

Ευκαιρία να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»