Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

"Λιωμένο παγωτό" στην Αθήνα

Σήμερα (27/08) θα απολαύσω τραγούδια από τα Ξύλινα Σπαθιά αλλά και από τη σόλο καριέρα του Παύλου Παυλίδη, στη συναυλία του στην Τεχνόπολη.


Γεωργία Κοντού

Πόσα χρόνια μπορεί κάποιος να απολαμβάνει το "Λιωμένο παγωτό", να τραγουδάει ένα "Παράξενο τραγούδι" και να νιώθει την "Αδρεναλίνη" του να ανεβαίνει ενώ περιμένει τον "Βροχοποιό"; Προσωπικά, πολλά. Μεγάλωσα με τα τραγούδια των Ξύλινων Σπαθιών, που ελπίζω σήμερα να απολαύσω στη συναυλία του Παύλου Παυλίδη, τραγουδιστή και τραγουδοποιού στο συγκρότημα που σημάδεψε το ελληνικό ροκ των 90s. Τα τελευταία χρόνια βέβαια ο Παυλίδης ακολουθεί αυτόνομη πορεία, οπότε σίγουρα θα ερμηνεύσει και κομμάτια από αυτή την περίοδο, καθώς και καινούργια τραγούδια, όπως διαβάζω στο δελτίο τύπου. Μαζί του και οι μόνιμοι πλέον συνοδοιπόροι του, B-Movies

Στις 21.00 στην Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3453548, προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς