Το κορίτσι που εξαφανίστηκε

Από σήμερα προβάλλεται στις αίθουσες (02/10) η κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ.

Γεωργία Κοντού

Έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών γι' αυτή την ταινία! Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε" της Τζίλιαν Φλιν, μιας από τις σπουδαιότερες νέες εκπροσώπους της αστυνομικής λογοτεχνίας ("Αιχμηρά αντικείμενα", "Σκοτεινός τόπος"). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Φίντσερ, των αριστουργηματικών "Seven" και "Fight Club". Πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός Μπεν Άφλεκ. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους λόγους για να ανυπομονούμε να τη δούμε...

Με αφετηρία την εξαφάνιση μιας γυναίκας, το βιβλίο της Φλιν ανατέμνει ένα σύγχρονο αμερικανικό γάμο που, όπως αποκαλύπτεται στην πορεία και μέσα από διαρκείς ανατροπές, κρύβει θανάσιμα μυστικά. Μέχρι τις τελευταίες σελίδες είναι αδύνατο να υποψιαστείς το τέλος. Το "Κορίτσι που εξαφανίστηκε" εδραίωσε τη φήμη της συγγραφέα του, για την οποία ο Στίβεν Κινγκ είχε γράψει: "Η γραφή της διαθέτει σφρίγος, διεισδυτικότητα και υπνωτιστική τάση προς το μακάβριο".

Από σήμερα η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares