Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

5 μπαρ στην Αθήνα που θυμίζουν νησί!

Ξέμεινες πρωτεύουσα; Κανένα πρόβλημα...



Εισιτήρια δεν έβγαλες, σε νησί δεν είσαι. Αλλά θα ήθελες. Ε, γι' αυτό είναι το allyou.gr εδώ για σένα. Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σου, αγαπημένα μας μαγαζιά, τα οποία έχουμε επισκεφτεί και έχουμε νιώσει σα να βρισκόμαστε κάπου μακριά από την Αθήνα. Σε κάποιο νησί! Ποιό μη ρωτήσεις. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και πιές το ποτό σου. Η π'ολη μας είναι όμορφη ΚΑΙ το καλοκαίρι, αρκεί να ξέρεις τα μυστικά της.

Scherzo Summer Lounge

apolis.jpg

Θα ήθελες να βρισκόσουν αυτή τη στιγμή σε κάποιο νησιώτικο μπαρ, να ακούς δυνατά μουσική με τη συνοδεία... αέρα, και να μη χορταίνεις γαλάζιο και λευκό; Δεν πειράζει που είσαι ακόμα Αθήνα. Το Scherzo (Hπείρου 83, Πετρούπολη) υπόσχεται να καλύψει το κενό σου και μάλιστα να σου προσφέρει ένα τέλειο συνδυασμό νησιού και πρωτευουσιάνικης θέας. 

Madeira

madeirain.jpg 
 

Βάλε στο gps Πευκών 1, Ν. Ηράκλειο. Εκεί είνα το Madeira, μάλλον κρυμμένο. Πρέπει να μπεις για να δεις διακόσμηση και να νιώσεις vibe. Νησί, καλοκαίρι, κοκτέιλ. Όλα όπως πρέπει.   

The Island Athens Riviera

island1s.jpg


To Ιsland είναι από τους κλασικούς προορισμούς για όσους θέλουν μια έξοδο που να θυμίζει νησί. Η διακόσμηση του, η τοποθεσία και η θέα του, το βάζουν - και δικαίως - σε κάθε σχετική λίστα. Βαλ' το κι εσύ στη δική σου, γιατί αξίζει! 

Αναφιώτικα

anafiotika121.jpg
 

Ξέρω, το "Αναφιώτικα" (Μνησικλέους 24) δεν είναι ακριβώς μπαρ, όμως δε θα μπορούσε από μια τέτοια λίστα να λείπει η περιοχή της Πλάκας. Όλοι μας το ξέρουμε ότι θυμίζει νησί, οπότε μπορείς να κάνεις μια βόλτα και τελικά να καταλήξεις στα "Αναφιώτικα" για να πιεις το χαλαρό ποτό σου. Αν πετύχεις τραπεζάκι στα σκαλάκια, τυχερή θα είσαι! 

Plastico

plastiko1.jpg

Σοκάκι time! Πήγαινε στην πλατεία στο Γκάζι και ψάξε για ένα στενάκι. Σοφρωνίου λέει η ταμπέλα, προορισμός μας είναι το 12Α. Εδώ είναι το plastiko. Ξέρω, τριγύρω έχει πολυκατοικίες, αλλά το γεγονός ότι είναι στημένο πάνω σε δρομάκι και έχει αυτά τα παραδοσιακά σκαμπό, σε κάνουν λίγο να ταξιδεύεις εκτός πόλης. Δοκίμασε και θα δεις ότι το vibe θα σε ανταμοίψει. 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30