Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα  ακούμε Lana del Ray και  Billie Eillish

 

"Norman Fucking Rockwell" και "When We All Fall Asleep Where Do We Go"

 


Λένα Γρηγορίου

 

Lana & Billie: Ξέρουν, μπορούν και θέλουν, γι αυτό είναι stars

"Nornan Fucking Rockwell"

Lana Del Ray

Άκουσε το τελευταίο album της del Ray και θα δεις πόσο μια αληθινή καλλιτεχνις μπορεί να αργήσει αλλά όταν "το'χει" θα σου δείξει το αληθινό συναρπαστικό της πρόσωπο. Στο 5ο της album η Lana τραγουδάει για ο,τι αγαπάμε να μισούμε, ό,τι ονειρευόμαστε, ο,τι φοβόμαστε, ο,τι μας αγγίζει. Είναι απογειωτική. και τόσο, μα τόσο, καινούργια

 

"When We All Fall Asleep, Where Do We Go"

Billie Eillish

Είναι αυτό το 18χρονο κορίτσι-φαινόμενο που φέτος σάρωσε στα Grammy.  Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός που δεν της αντιστέκεται κανείς και τίποτα, που το "Bad Guy" της το τραγουδάμε όλοι, ανεξάρτητα από το πόσων χρόνων είμαστε , που τη γουστάρουμε τρελά για το ψιθυριστό της τραγούδισμα, τον μοναδικό της ήχο στη μουσική, το ιδιαίτερο στυλ της.

 Το ''When We All Fall Asleep, Where Do We Go'' είναι το πρώτο της album,  κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019. Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα , με πολλά τραγούδια του να γίνονται μεγάλα hits, όπως το When the Party's Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και , βέβαια, το Bad Guy.

Αξίζει να ακούσεις το album. Και κάτι ακόμα: Η Eillish είναι η νεότερη τραγουδίστρια που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die.

Να είμαστε καλά, να μπορούμε ν' ακούμε μουσική και να τραγουδάμε δυνατά!

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department