Ο Banksy φέρνει την καλλιτεχνική πρωτοπορία και στο μπάνιο του!

Από το Balloon Girl στα ποντίκια!

Κατερίνα Ανδρομιδά

Λογικά ανήκεις κι εσύ στο 1/3 του πλανήτη  που έχει ολοκληρώσει το μέτρημα στα πλακάκια της κουζίνας, έχει εντοπίσει και την πιο βαθιά ρωγμή στον τοίχο του σαλονιού του και έχει βρει ότι  τα παντζούρια του σπιτιού του έχουν συνολικά 750 γρίλιες!

Επειδή, όμως, για έξτρα ανήσυχες προσωπικότητες –και δε για καλλιτέχνες- όπως  ο Banksy, ο εγκλεισμός λειτουργεί ακρωτηριαστικά για την τέχνη τους, ο γνωστός καλλιτέχνης του δρόμου  αποφάσισε να κάνει για άλλη μια φορά την ανατροπή για την οποία θα μιλάμε όλοι!

 

 

 

Η παροιμία λέει πως όταν ‘’Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια’’.

Επειδή, όμως, σε καιρούς lockdown κανενός το σπίτι πλέον δεν είναι έρμαιο ο Banksy ‘’τσάκωσε’’ τα ποντίκια στη... τουαλέτα του σπιτιού του!

Διαπνεόμενος από το μαύρο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει  ζωγράφισε ποντικούς σε κάθε γωνιά του μπάνιου του!

Ποντίκια που επιδίδονται σε... αταξίες!

 

 

Άλλα που σκορπάνε στους τοίχους colgate, άλλα που έχουν κάνει ‘’τραμπολίνο’’ τον καθρέφτη, άλλα που ρολάρουν πάνω σε χαρτιά υγείας (δεν είναι καιρός ειδικά για τέτοια)...

 

  

 

  

 

  

Ο έντονος σάρκασμος –που υποβόσκει πάντα πίσω από τα έργα του-  φαίνεται πως είναι χαρακτηριστικό του καλλιτέχνη και στη ζωή. Σε ανάρτησή του στο Instagram για το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα..ποντικιών σχολιάζει ‘’ Η γυναίκα μου σιχαίνεται να δουλεύω από το σπίτι’’.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares