Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι παραλίες

Οι εισηγήσεις των ειδικών



 

Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες, ενώ στις 25 Μαΐου αναμένεται να αρθούν οι περιορισμοί για τις μετακινήσεις προς τα νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων να τους δώσει έως σήμερα το μεσημέρι ένα πλήρες σχέδιο για το πώς θα μπορέσουν να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες ενόψει του καύσωνα που έρχεται το Σαββατοκύριακο και οι πολίτες αναμένεται να μεταβούν στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εισηγήσεις των επιστημόνων θα ενημερωθούν οι δήμαρχοι των περιοχών, όπου υπάρχουν οργανωμένες παραλίες, ώστε να ενημερωθούν για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν οι διαχειριστές των πλαζ.

Στην επίσπευση του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών οδήγησαν οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, όπου αρκετός κόσμος πήγε στις ελεύθερες παραλίες, χωρίς να κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις.

Όσον αφορά στις ελεύθερες μετακινήσεις, στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη και από 25 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση στα νησιά του Αργοσαρωνικού, του Αιγαίου και του Ιονίου.  

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.