Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αν ξενέρωσες που η «Μήδεια» την έκανε, φτιάξε στο snowflake generator τις δικές σου χιονονιφάδες

Η εφαρμογή-προορισμός για όσους μαράζωσαν σήμερα που το σκηνικό μοιάζει με Αλκυονίδες


Κατερίνα Ανδρομιδά

Αν υπήρχε μέχρι χθες έστω και ένας άνθρωπος στην χώρα που είχε να δει χιόνι από το τελευταίο του τετραήμερο στην Αράχωβα αρκούσε, μία αναζήτηση στην αρχική του Facebook και στο Instagram για να δει φωτογραφημένη από xiaomi redmi note 9 κάμερα όλη τη σύνθεση μίας νιφάδας χιονιού. Για να μη τα πολυλογούμε η «Μήδεια» χθες τιμήθηκε στη χώρα σαν τον δεκαπενταύγουστο ενώ μας έδωσε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πόσοι γύρω μας έχουν τον σύνδρομο του Πίτερ Παν (αλλιώς δώστε μου έναν λόγο που ακόμη φτιάχνουμε χιονάνθρωπο το 2021).

Φταίει η συγκίνηση που επιτέλους (!) μετά από τόσους μήνες (συγκεκριμένα από το κάμπινγκ του Αυγούστου, άντε από τη Πρωτοχρονιά) είχαμε κάτι να ποστάρουμε στο προφίλ μας;  Φταίει -όπως πολλοί είπαν- ότι είδαμε επιτέλους μία άσπρη μέρα και αυτό είναι ένα προμήνυμα για το τέλος της πανδημίας; Δεν θα μελετήσουμε το ψυχολογικό προφίλ όσων λατρεύουν το χιόνι άλλωστε όπως λέει το γνωστό κλισέ ό,τι σε κάνει να χαμογελάς, ποτέ δεν είναι λάθος.

Εμείς επειδή είδαμε πόσο ευχαριστηθήκατε το χθεσινό σκηνικό, βρήκαμε το snowflake generator, μια εφαρμογή για όσους δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους που η Μήδεια ήταν τόσο περαστική και σήμερα μοιάζει με Αλκυονίδες η Τετάρτη. Είναι μία εφαρμογή που σου δίνει την ευκαιρία, αν δεν έμεινες ευχαριστημένος/η από το χθεσινό χιόνι, να φτιάξεις τις δικές σου χιονονιφάδες, όπως εσύ τις φαντάζεσαι και μπορείτε τώρα που το μάθατε να στείλετε ευχαριστώ στη Vivian Wu που τη δημιούργησε. Δεξιά, αφού μπεις στην εφαρμογή, θα δεις στην οθόνη σου  έναν καταιγισμό επιλογών για το μέγεθος, το σχήμα και τα χρώματα της χιονονιφάδας που επιθυμείς να της δώσεις. 

Μπορείς μετά να την κάνεις share και στα social media και τότε θα δούμε ποιός ήταν αρκετά προσεκτικός χθες ώστε να μπορεί σήμερα να φτιάξει μόνος του χιονονιφάδες, ποιός την έχει ανάγκη τη «Μήδεια»; 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.