Αν ξενέρωσες που η «Μήδεια» την έκανε, φτιάξε στο snowflake generator τις δικές σου χιονονιφάδες

Η εφαρμογή-προορισμός για όσους μαράζωσαν σήμερα που το σκηνικό μοιάζει με Αλκυονίδες

Κατερίνα Ανδρομιδά

Αν υπήρχε μέχρι χθες έστω και ένας άνθρωπος στην χώρα που είχε να δει χιόνι από το τελευταίο του τετραήμερο στην Αράχωβα αρκούσε, μία αναζήτηση στην αρχική του Facebook και στο Instagram για να δει φωτογραφημένη από xiaomi redmi note 9 κάμερα όλη τη σύνθεση μίας νιφάδας χιονιού. Για να μη τα πολυλογούμε η «Μήδεια» χθες τιμήθηκε στη χώρα σαν τον δεκαπενταύγουστο ενώ μας έδωσε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πόσοι γύρω μας έχουν τον σύνδρομο του Πίτερ Παν (αλλιώς δώστε μου έναν λόγο που ακόμη φτιάχνουμε χιονάνθρωπο το 2021).

Φταίει η συγκίνηση που επιτέλους (!) μετά από τόσους μήνες (συγκεκριμένα από το κάμπινγκ του Αυγούστου, άντε από τη Πρωτοχρονιά) είχαμε κάτι να ποστάρουμε στο προφίλ μας;  Φταίει -όπως πολλοί είπαν- ότι είδαμε επιτέλους μία άσπρη μέρα και αυτό είναι ένα προμήνυμα για το τέλος της πανδημίας; Δεν θα μελετήσουμε το ψυχολογικό προφίλ όσων λατρεύουν το χιόνι άλλωστε όπως λέει το γνωστό κλισέ ό,τι σε κάνει να χαμογελάς, ποτέ δεν είναι λάθος.

Εμείς επειδή είδαμε πόσο ευχαριστηθήκατε το χθεσινό σκηνικό, βρήκαμε το snowflake generator, μια εφαρμογή για όσους δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους που η Μήδεια ήταν τόσο περαστική και σήμερα μοιάζει με Αλκυονίδες η Τετάρτη. Είναι μία εφαρμογή που σου δίνει την ευκαιρία, αν δεν έμεινες ευχαριστημένος/η από το χθεσινό χιόνι, να φτιάξεις τις δικές σου χιονονιφάδες, όπως εσύ τις φαντάζεσαι και μπορείτε τώρα που το μάθατε να στείλετε ευχαριστώ στη Vivian Wu που τη δημιούργησε. Δεξιά, αφού μπεις στην εφαρμογή, θα δεις στην οθόνη σου  έναν καταιγισμό επιλογών για το μέγεθος, το σχήμα και τα χρώματα της χιονονιφάδας που επιθυμείς να της δώσεις. 

Μπορείς μετά να την κάνεις share και στα social media και τότε θα δούμε ποιός ήταν αρκετά προσεκτικός χθες ώστε να μπορεί σήμερα να φτιάξει μόνος του χιονονιφάδες, ποιός την έχει ανάγκη τη «Μήδεια»; 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares