Η «Εποχή του Θερισμού» έφτασε και θα εκπέμπει τη Κυριακή από τη σκηνή του Vox

Μια livestream συναυλία- προμήνυμα από τη Νατάσσα Μποφίλιου για την νέα εποχή, που δεν θα σκύψει κανείς μας ούτε εκατοστό

Κατερίνα Ανδρομιδά

Με τις μουσικές σκηνές στην Ελλάδα να βρίσκονται σε τέλμα από την ώρα που άρχισε την επιδρομή του ο κορωνοϊός, με κίνητρά τους το πάθος τους και την αγάπη τους για αυτό που λέγεται μουσική και με κανένα επίσημο μέτρο στήριξης από τη κυβέρνηση, οι περισσότεροι μουσικοί πλέον στρέφονται στην επιλογή του λάιβ μέσω livestream. Έτσι, η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην εποχή που «κανείς δεν ξύπνησε ακόμη», στην εποχή που «οι λίγοι δεν έχουμε συμμετοχή » αυτό το δυνατό μουσικό τρίδυμο ενώνεται και επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή του Vox για να μας ταξιδέψει στην «Εποχή του Θερισμού».

Αυτή την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία συναυλία με μία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream. Να θυμηθούμε ξανά τις μυσταγωγικές στιγμές που συνηθίζουν να μας χαρίζουν πάντα στα λάιβ τους μία από τις πιο αγαπημένες (και όχι αδικαιολόγητα) μουσικές ομάδες της ελληνικής σκηνής. Κι αν κρίνουμε από το νέο τους δίσκο, αυτό το λάιβ μάλλον θα' ναι ένα δυνατό προμήνυμα για την εποχή που αρχίζει να χαράζει τις τελευταίες εβδομάδες, μια εποχή που στο εξής δεν θα σκύψει κανείς μας ούτε εκατοστό....

«Όταν φτιάχναμε την «Εποχή του Θερισμού», μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική.

Από την πρώτη στιγμή δε σταματούσαμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό της αίσθημα. Όταν οι πρωτόγνωρες συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια μας, αποφασίσαμε να το δούμε ως μια νέα πρόσκληση και να εκμεταλλευτούμε τα καινούργια δεδομένα, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα έσπαγε τη σύμβαση ενός απλού live.

Βάλαμε λοιπόν τους ωραίους τρελούς της ομάδας μας στο παιχνίδι και, παρακάμπτοντας την επιβεβλημένη απόσταση, δημιουργήσαμε για σας μια exclusive online performance, ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό γεγονός φτιαγμένο με ειδικούς όρους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες μιας ταυτόχρονης μετάδοσης.

Ο χώρος: η ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του VOX (που θα φιλοξενήσει την παράσταση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν).

Ο χρόνος: Η Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η τελευταία Κυριακή του Χειμώνα (σαν υπόσχεση μιας Άνοιξης που όλοι περιμένουμε).

Το αποτέλεσμα; Μια ολοκαίνουρια εμπειρία που και εσείς και εμείς θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα το λέγαμε τόσο σύντομα, όμως είναι επίσημο: Η «Εποχή του Θερισμού» ξεκινά!» – Νατάσσα, Θέμης, Γεράσιμος

* Μπορείτε να συντονιστείτε 15 λεπτά νωρίτερα για ένα δωρεάν pre-show behind the scenes, λίγο πριν ανάψουν τα φώτα και ακουστεί η πρώτη νότα στη σκηνή.

Βρείτε εισιτήρια εδώ 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares