Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Είσαι για έναν ηχητικό περίπατο στο Μοναστηράκι;

Μια ξενάγηση... για να αφουγκραστείς την πόλη, από την ομάδα Resounding Cities στο πλαίσιο της έκθεσης "Welcome to Ecumenopolis" στο Taf.


Γεωργία Κοντού

Οι Resounding Cities, μια ομάδα από εικαστικούς, μουσικούς, αρχιτέκτονες, λογοτέχνες και κοινωνικούς επιστήμονες, πιστεύουν ότι ο ήχος σε συνδυασμό με το περπάτημα μεταμορφώνουν την εμπειρία μας από το αστικό τοπίο. Με αυτή τη φιλοσοφία, πριν από λίγες εβδομάδες, έκανε ένα εργαστήριο όπου δημιούργησε έναν ηχητικό περίπατο από ηχογραφήσεις στην πλατεία του Μοναστηρακίου. Σε αυτόν μάλιστα ενσωμάτωσε και υλικό από παράλληλα εργαστήρια στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες. 

Σήμερα (28/3) σού δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις το αποτέλεσμα της δουλειάς της και να αφουγκραστείς τους ήχους της πόλης, συμμετέχοντας στον ηχητικό περίπατο που διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι. Το event γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης "Welcome to Ecumenopolis" στο Metamatic:Taf. Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τον εκθεσιακό χώρο με κατεύθυνση την πλατεία Μοναστηρακίου. Οι διοργανωτές παρέχουν κινητά τηλέφωνα με εγκατεστημένη την εφαρμογή noTours και ακουστικά. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη