Και αστεία και σέξι!

Μια παλιά ιταλική κωμωδία είναι ό,τι πρέπει για θερινό σινεμά. Σήμερα (31/07) κάνει πρεμιέρα η ταινία  “Ελάτε να Πάρετε τον Καφέ Σ’ Εμάς”.

Γεωργία Κοντού

Ο Εμερεζιάνο (Ούγκο Τονιάτσι) είναι ένας μεσήλικας εφοριακός υπάλληλος, αφοσιωμένος στην αναζήτηση εύπορης συζύγου. Εξόφθαλμα έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρας που ξεχειλίζει επιθυμίες και πάθη -περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει το ίδιο του το στομάχι- ο Εμερζιάνο τοποθετείται από την υπηρεσία του στη βόρεια Ιταλία, όπου φυσικά δεν μπορεί με τίποτα να υποψιαστεί τι τον περιμένει. Εκεί θα συναντήσει τρεις αδερφές, οι οποίες παρότι πλούσιες, δυστυχώς γι’ αυτόν δεν είναι καθόλου νέες και όμορφες. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος αποφασίζει να παντρευτεί μια από αυτές και τις άλλες δύο να τις διατηρήσει στον κύκλο “αγάπης και εμπιστοσύνης” του, ως ερωμένες. Οι άπειρες ερωτικά και ανυποψίαστες αδερφές αρχίζουν σταδιακά να λαχταρούν όλο και περισσότερους άντρες και ξεδιπλώνουν, στην πορεία, τα σεξουαλικά τους ταλέντα...

Η ταινία “Ελάτε να Πάρετε τον Καφέ Σ’ Εμάς”, σε σκηνοθεσία Αλμπέρτο Λατουάντα, θεωρείται ένα από τα απολαυστικότερα δείγματα μαύρης ιταλικής κωμωδίας της εποχής της (1970). Μάλιστα μερικά χρόνια αργότερα, και πιο συγκεκριμένα το 1978, ο πρωταγωνιστής της, Ούγκο Τονιάτσι, γνώρισε τη διεθνή καταξίωση με τη συμμετοχή του στο «Κλουβί με τις Τρελές».

Από τις 31 Ιουλίου στους κινηματογράφους 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares