Ένα χωριό-φάντασμα ξαναζωντανεύει...

Τα μέχρι πρότινος εγκαταλειμμένα Παλιά Βλαχάτα Κεφαλονιάς φιλοξενούν (και) φέτος, 08-10/08, το μουσικό φεστιβάλ Saristra Festival.

Γεωργία Κοντού

Πριν από δύο χρόνια μια παρέα ανέβηκε στο εγκαταλειμμένο ημιορεινό χωριό-φάντασμα των Παλιών Βλαχατών Σάμης στην Κεφαλονιά και για τρεις μέρες διοργάνωσε ένα μουσικό φεστιβάλ με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες. Το εγχείρημα είχε τέτοια επιτυχία, που φέτος το Saristra Festival επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά - και μάλιστα με μια ξένη καλλιτέχνιδα, τη Νεοϋορκέζα Eleanor Friedberger (Fiery Furnaces), να έχει προστεθεί στο line-up του.

Τα άλλα ονόματα; Αυτά που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε: Φοίβος Δεληβοριάς, Παύλος Παυλίδης, Last Drive, Penny & The Swinging Cats, Leon of Athens, The Callas κ.ά. Παράλληλα με τις συναυλίες θα γίνουν εκθέσεις φωτογραφίας, σεμινάρια και άλλα events. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και το 25% των εσόδων του μπαρ θα διατεθούν στους πληγέντες από τους πρόσφατους σεισμούς. Είναι σαφές ότι πλέον έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφτείς την πανέμορφη Κεφαλονιά!

Περισσότερες πληροφορίες στη fb page του Saristra Festival. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares