Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα πάμε σε ένα παιδικό εργαστήρι στο Φουγάρο στο Ναύπλιο

Θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε ηλιοπαγίδες.


Γεωργία Κοντού

Αν το φετινό Πάσχα σε βρίσκει στο Ναύπλιο, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το Φουγάρο, την ιστορική κονσερβοποιία "Ανθός" που πριν από λίγα χρόνια μεταμορφώθηκε σε έναν ατμοσφαιρικό πολυχώρο τέχνης χωρίς να χάσει το βιομηχανικό χαρακτήρα της. Πλέον το παλιό εργοστάσιο στεγάζει εκθεσιακούς χώρους, cafe, αίθουσες εργαστηρίων, μια βιβλιοθήκη, ένα artshop και ένα τεράστιο προαύλιο που το καλοκαίρι φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις.

Σήμερα λοιπόν, πριν από το εορταστικό τραπέζι, μπορείς να πάρεις παιδιά και ανίψια και να πάτε στο πασχαλινό εργαστήρι που διοργανώνεται στο Φουγάρο, για ηλικίες από 4 ετών. Η Πηνελόπη Γατσά και η Ρίτα Ζηκίδου θα σας μάθουν να φτιάχνετε ηλιοπαγίδες από διαφάνειες και χαρτόνια - μήπως και παγιδέψουμε τον ήλιο, γιατί τελευταία μάς κάνει πολύ τον δύσκολο!

12-13.00 στο Φουγάρο, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο, πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 27520 47370, 6940 295418, www.fougaro.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα