Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το φεστιβάλ τσίρκο έρχεται για 4η χρονιά στην Τεχνόπολη!

Με παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.


Γεωργία Κοντού

Αυτό το τριήμερο θα είναι η χαρά του παιδιού αλλά και όλων όσοι νιώθουν για πάντα παιδιά. Η Circus Dayz σε συνεργασία με την Τεχνόπολη και το Innovathens διοργανώνουν το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, Athens Circus Festival. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή (31/5) η Τεχνόπολη θα γεμίσει από ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικούς, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, σε μια μεγάλη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, jugglingmeeting, παιδότοπο και παιδικό τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και openstage για νέους καλλιτέχνες.

Pixel
Pixel

Από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, ενώ από τις 7.00 μ.μ. και μετά θα γίνονται επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής Circus Dayz, τις ομάδες της πόλης, καθώς και από επαγγελματίες του χώρου με ελεύθερη είσοδο. Κάθε βράδυ του Φεστιβάλ θα κλείνει με μουσικά live στην Κεντρική Αυλή. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.technopolis-athens.com

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα