Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τα "Friends" έγιναν LEGO!

Τα "Φιλαράκια" μας έγιναν σφηνοτουβλάκια!


Ρόμυ Μελάνι

25 χρόνια πριν, οι φίλοι Chandler, Ross, Rachel, Monica, Phoebe και Joey είπαν να μαζευτούν για καφέ και ξεκαρδιστική κουβεντούλα στο Central Perk.

25 χρόινια μετά, η LEGO γιορτάζει την περίσταση λανσάροντας ένα ειδικό θέμα που οι φαν της σειράς είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν. Το αγαπημένο coffee shop ξανασχεδιάζεται ως ένα γοητευτικό σύνολο από σφηνοτουβλάκια 1.070 τεμαχίων, το  LEGO Ideas Central Perk.

Το παιχνίδι που προκαλεί νοσταλγία διαθέτει εικονικά στοιχεία από το θρυλικό sitcom που δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει δει. Ο καναπές της γλυκειάς συμμορίας είναι μπροστά και στο κέντρο, μαζί με άλλες προσθήκες, όπως μια πλατφόρμα με κιθάρα και ένα μικρόφωνο, ώστε η Phoebe να μπορεί να διασκεδάσει με την κλασική μουσική και το τραγούδι της, "Smelly Cat."

aaaaaalegoedin.jpg

Η Phoebe, ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έρχεται με αντικείμενα εμπνευσμένα από τη σειρά! Κάθε cast μέλος έχει ένα αντικείμενο στη σκηνή που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς.
https://www.instagram.com/p/B07iAQJhhqw/
Ο Ross έχει το πληκτρολόγιό του, η Rachel έχει ένα δίσκο και ένα φλιτζάνι καφέ, και τα μάφιν της Monica είναι κοντά, το laptop του Chandler είναι στην φόρτιση και ο φυσικά Joey έχει μπροστά του μια πίτσα που απλά δε θα μοιραστεί ποτέ όμως. Αλλά το Chentral Perk δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τον έναν και ιδιαίτερο του χαρακτήρα.

aaaaaalegoedins.jpg

Ο Gunther, ο barista που είναι αιωνίως ερωτευμένος με την Reichel  υπάρχει επίσης ως minifig (φιγούρα) όπως και η μηχανή εσπρέσο και η σκούπα του.
Το σετ LEGO Ideas Central Perk θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου και η τιμή του θα είναι $ 59,99. 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department