Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Oι χαμαιλέοντες της ομορφιάς

Είναι διάσημες και έχουν σπάσει ρεκόρ αλλαγών στα beauty look τους


Ζωή Γκόρου

Χαμαιλέοντας. Ομάδα σαύρων με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ειδών που έχουν την ικανότητα να αλλάζουν χρώμα. Ζουν σε ζεστά κλίματα όπως η Αφρική, η Νότια Ευρώπη, η Σρι Λάνκα και ο Πλανήτης Χόλυγουντ.  Στο τελευταίο μέρος ανήκουν στην κατηγορία των celebrities και μάλιστα των celebrities πρώτης τάξεως, οι οποίοι πάντα χρησιμοποιούν τις αλλαγές στην ομορφιά τους για να εντυπωσιάσουν τα πλήθη. 'Αλλοτε τα καταφέρνουν, άλλοτε τρώνε ανοιχτή αποδοκοιμασία από του followers τους στα socia media.  

Πάμε να τους δούμε γιατί όσο μιλάμε μπορεί ήδη να έχουν αλλάξει χρώμα (μαλλιών).

The Queen of Chameleons  

Ανεξάρτητα σε ποια δεκαετία έχεις γεννηθεί, σίγουρα θα έχεις δει κάποια από τις φάσεις της Βασίλισας της Ποπ. 'Εχει περάσει από όλες τις αποχρώσεις μαλλιών, μήκη και στυλ. 'Εχει υποδυθεί την Merylin Monroe, τη μούσα του Jean Paul Gaultier, την Evita Peron, την new age ιέρεια της Καμπάλα ακόμα και την British chic lady. Μadonna πάντα θα σε αγαπούμε γιατί ποτέ δεν μας άφησες να βαρεθούμε. 

Ο Χαμαιλέον της μόδας

H Cara Delevigne ξεκίνησε natural. Μετά ζαλιστήκαμε λιγουλάκι. Σχεδόν δεν προλάβαινες να εντοπίσεις το νέο της look και είχε ήδη αλλάξει. Mέσα στα χρόνια έκοψε τα μαλλιά της με όλους τους τρόπους (έκανε εμφάνιση ακόμα και με ξυρισμένο κεφάλι) περνώντας σε ένα πιο ροκ στυλ που συμβαδίζει με την sui generis προσωπικότητά της. Κάθε εμφάνισή της και μια νέα, beauty πρόταση.

 

Total make over

'Ενας low profile χαμαιλέοντας. H ηθοποιός Rachel Adams κρατάει τις μεταμορφώσεις για πάρτι της γιατί η αλήθεια είναι ότι τυχαία σκοντάψαμε στην έρευνά μας πάνω σε αυτή. 'Εχει περάσει, πίστεψέ το ή όχι απ' όλο το φάσμα κουρεμάτων και αποχρώσεων. Το πρόσωπό της για κάποιο λόγο τη βοηθά. Της πάνε όλα μια χαρά.

 

Οι 50 αποχρώσεις του ξανθού 

Η Taylor Swift ξεκίνησε από ένα αθώο κορίτσι της ελαφριάς country αμερικάνης μουσικής, με τις μπούκλες της και τα έντονα ροζ ζυγωματικά της για να εξελιχθεί σε it girl περνώντας από χίλιες δυο αλλαγές που σχεδόν δεν μπορούμε να καταγράψουμε. Η αλήθεια είναι ότι μας έμαθε το eyeliner και μας έπεισε ότι το ξανθό έχει πολλές, μας πολλές αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να παίξεις.

  

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...