Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Xmas disco: Στο φουλ της ντισκομπάλας

Oι θρυλικές νύχτες των disco ρεβεγιόν είναι εδώ


Βασιλεία Μαξακούλη

Oι δρόμοι γέμισαν με φωτισμένα πέπλα, ο αέρας μυρίζει χρυσόσκονη και σε προετοιμάζει για τις πιο λαμπερές βραδιές που έρχονται να αποχαιρετήσουν το 2019 και να υποδεχτούν τη νέα χρονιά, με αύρα ανανεωμένη και πιο θετική από ποτέ.
Αν ο χειμώνας για σένα είναι περισσότερο μια περιπέτεια προς ανακάλυψη και λιγότερο η ιστορία του κοριτσιού που τυλίγεται με την κουβέρτα δίπλα στο τζάκι, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Φόρεσε το outfit που σε εκφράζει, γέμισε μια τσάντα με κλειδιά, λεφτά και την πιο dance εκδοχή σου, πέτα για λίγο το κινητό κι έλα να διασκεδάσεις με την παρέα σου στα πιο fun νυχτερινά στέκια της Αθήνας.
 

Την Discotheque τώρα πια λένε "Cinderella" (Λεβέντη 3, Κολωνάκι)

Αυτή η Cinderella δεν τρέχει τα μεσάνυχτα με κολοκύθες κι άλογα ούτε βλέπει τη νεραϊδονονά της να κάνει μαγικά (εκτός βέβαια αν πιεις και λίγο παραπάνω). Εδώ το παραμύθι ξετυλίγεται με πολύ χορό, ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί σε μια διακόσμηση ρετρό. Η ντισκοτέκ, για την οποία οι γονείς σου μιλούσαν με τόση νοσταλγία, έρχεται να χαρίσει και σε εσένα τις καλύτερες αναμνήσεις, εκείνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου και θα χαράξουν τα χρόνια της ανεμελιάς σου. Με μουσική από 80s μέχρι disco house, η διάθεση σου θα ανάψει κόκκινο έτσι για να εναρμονιστεί με τη χρωματιστή πίστα. 
https://www.instagram.com/p/Bzi0akQnzd0/
Στο παραμύθι έρχεται να προστεθεί η ενδυμασία των υπαλλήλων. Οι κοπέλες είναι ντυμένες νεράιδες, ενώ οι άντρες έχουν αμφίεση exotic. Αν είσαι ντροπαλή και πας να κρυφτείς, οι χορευτές που τριγυρνούν ανάμεσα στο κοινό, θα σε βρουν και θα σε κάνουν  να νοιώσεις ψυχή της παρέας. Α και να ξέρεις, τα κινητά εκεί δεν πιάνουν. Στο είπα, να το πετάξεις. Εδώ μιλάμε για πάρτι ρετρό.

Τίποτα πιο fun από μια νύχτα στο "Πλυντήριο" (Δεκελέων 36, Ορφέως 33, Αθήνα)

Τι; Εσύ δεν έχεις βάλει ποτέ μπουγάδα Σάββατο βράδυ; Δεν λέω, στην αρχή είναι παράξενο να προσπαθείς να βρεις κέφι σε έναν χώρο γεμάτο άπλυτα, όμως μέσα σε δευτερόλεπτα θα αφεθείς σε ένα διάλυμα από '80s-'90s-'00s και μια δόση από τα τελευταία τραγούδια που σε ξεσηκώνουν.
https://www.instagram.com/p/B4TeDAUArHK/
Αν είσαι φαν των '90s και της cult διακόσμησης, τότε το Πλυντήριο θα γίνει σίγουρα το στέκι σου. Σε αυτό το μέρος, δεν υπάρχουν τραπέζια, τα ποτά σου μπορείς να τα ακουμπήσεις μόνο πάνω σε ...πλυντήρια! (Ναι, το όνομα δεν ήταν καθόλου τυχαίο τελικά)
Όλες οι ηλικίες αναμειγνύονται για να γίνουν μια φωνή, ώστε στο μαγαζί να αντηχεί "Δύση κι Ανατολή, μαγικό χαλί" 

Αν δεν είσαι και πολύ του ελληνικού, μεταβολή για "Lohan" (Ιερά Οδός 32, Γκάζι)

Ας είναι καλά η Lindsey που έφερε στη ζωή μας το Lohan από το 2016 κι από τότε, δεν μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο.
Είναι ένα μαγαζί που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα μπουζούκια που βρίσκονται γύρω του, γιατί απλώς θα σου πάρει το μυαλό. Το 2018, η αισθητική του έγινε περισσότερο industrial goth και αβανγκάρντ, με σκοπό να θυμίζει τα παλιά καλά clubs της Αθήνας.
https://www.instagram.com/p/B6N-phQnGWy/
Αν είσαι έτοιμη για μία αυθεντική club εμπειρία, τότε το Lohan είναι σίγουρα το μέρος που ψάχνεις. Με φώτα που σε καθηλώνουν, χορεύτριες που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, R&B, hip hop, trap και πάρτι με τους καλύτερους DJS ανά τον κόσμο, σου υπόσχομαι πως δεν θα σταματάς να χορεύεις. Μόλις αρχίσει το πρόγραμμα θα το καταλάβεις, θα το υποδεχτείτε με...πυροτεχνήματα!

Για νύχτες γεμάτες μαγεία, η λύση είναι το "Voodoo" (Iερά Οδός 16, Γκάζι)

Το τελευταίο μαγαζί που λέει "καλημέρα", αφού αν δεν ξημερώσει για τα καλά, δεν θα λες να φύγεις. 
Το Voodoo θεωρείται ένα από τα top στέκια της Αθήνας τόσο για τα καθημερινά πάρτι του όσο και για τις αξέχαστες ελληνικές βραδιές που σου χαρίζει. Η διασκέδαση είναι συνώνυμη του πλέον και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. 
https://www.instagram.com/p/B527LxxKMm3/
Το πέτρινο εξωτερικό του θα σε ξεγελάσει, αφού μέσα τίποτα παραδοσιακό δεν θυμίζει. Κρυφοί φωτισμοί που σε αιφνιδιάζουν, οι αφίσες των πάρτι κολλημένες στους τοίχους κι ένα booth που φαίνεται από όπου κι αν σταθείς.
Από τα πιο ξεσηκωτικά κομμάτια έως τις πιο αισθησιακές μπαλάντες, το Voodoo θα διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις. Αφού το ξέρεις πως κι από αλλού να ξεκινήσεις, πάλι εκεί θα καταλήξεις για το after drink σου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο μέρος που κάνει πάρτι τη Δευτέρα !

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!