Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Όταν αποδεχθείς πως λυγίζεις, παίρνεις δύναμη για να σηκωθείς

Θα τις λέγαμε αντισυμβατικές. Είναι; Σίγουρα έχουν αποδεχτεί την θηλυκή ταυτότητα τους στο έπακρο. Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει, να είσαι γυναίκα. Τώρα. Στο 2020. 



Δύσκολα συναντάς γυναίκες του Hollywood οι οποίες έχουν αποδεχτεί την ευαλωτότητα τους. Την θηλυκότητα τους. Την ευθραυστότητα τους. Την αδυναμία τους. Γιατί μια γυναίκα δεν είναι πάντα δυνατή. Γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι πάντα δυναμική και τόσο ισχυρή όσο της επιβάλλει μια κοινωνία. 
Έχει ρωγμές, αιμορραγεί και αυτή είναι η δύναμή της. Όταν αποδεχτείς πως λυγίζεις, παίρνεις δύναμη για να σηκωθείς. 
Δεν φοβάται να δείξει πως χρειάζεται ένα άνδρα στο πλευρό της. Να την στηρίζει και εκείνη να είναι αφοσιωμένη σε αυτόν. Πολλά είναι τελικά τα ‘’σύγχρονα’’ στερεότυπα, που μας είχαν επιβληθεί και φαίνεται πως οι παρακάτω 3 γυναίκες του Hollywood ξέρουν πώς να τα καταρρίψουν με τον καλύτερο και safe τρόπο. Με τον πιο γυναικείο τρόπο, που είναι τόσο ξεχωριστός, τόσο ιδιαίτερος και μοναδικός. 
Που το να είσαι γυναίκα και ευάλωτη είναι τελικά δύναμη. Και όχι αδυναμία. Είναι το χαρακτηριστικό που σου προσδίδει όλη την αίγλη… την femme fatale αισθητική. Το αέρινο και άπιαστο ον που είσαι και κάθε ιδανικός για σένα άντρας, θα ήθελε να είχε.

Mara Rooney


Είναι σίγουρα αινιγματική. Θα μπορούσε κανείς να την αποκαλεί και snob. Είναι η fiancée του Joaquin Phoenix. Είναι σίγουρα το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι του Hollywood αυτήν την στιγμή. Μια ακόμη ευάλωτη γυναίκα αφοσιωμένη στον καλό της, που σίγουρα έχει καταφέρει πολλά παραπάνω απ’ όσα φαντάζεσαι. Φιλάνθρωπος. Ηθοποιός του Hollywood και βραβευμένη. Σίγουρα πολύ "αδύναμη"  για να καταφέρει τις επιτυχίες της και να διαμορφώσει τόσο μοναδική και αινιγματική προσωπικότητα.


Lily Rose Depp. 


Κόρη του Depp. Δικαίως μοντέλο, ηθοποιός και κοπέλα του Timothee Chalamet. 
Άλλη μια γυναίκα, η πιο νεαρή. Μόλις 20 ετών, που έχει καταφέρει πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι, χάρη στην αδυναμία της. Και όχι χάρη στον πατέρα της. Μόλις 20 ετών, πιο καλοντυμένη από πολλές άλλες celebrities. Εξίσου αφοσιωμένη στον αγαπημένο της. Τον Timothee. Εξίσου πανέμορφη και ευάλωτη γυναίκα.
‘’Μια γυναίκα δυναμώνει μέσα από την ευθραυστότητα της, τι θα είχε απογίνει άλλωστε χωρίς αυτήν’’;

Margot Robbie. 


To κορίτσι που από τις φάρμες της Αυστραλίας, κατάφερε να αναδειχθεί σε βραβευμένη παραγωγό, ηθοποιό και μοντέλο. Περνώντας από χίλια κύματα και κάνοντας 3 δουλειές για να σπουδάσει υποκριτική στην Μελβούρνη. Αυτή που αρνήθηκε κατηγορηματικά να χάσει βάρος για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες. Αυτή που είναι για χρόνια παντρεμένη και αφοσιωμένη στον Tom Ackerley και προστατεύει την προσωπική της ζωή από την δημοσιότητα. 

Είναι τελικά η δύναμη που μας κάνει γυναίκες. Ή η αδυναμία μέσα από την οποία αντλούμε την δύναμη μας; 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ