Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Carrie Bradshaw: Η απόλυτη μούσα του #ΜένουμεΣπίτι

Γιατί και η αυτό-απομόνωση έχει το δικό της style



Όλες θυμόμαστε την εμβληματική Carrie Bradshaw της σειράς «Sex and the City», που με της απίθανες εμφανίσεις της στους δρόμους του Μανχάταν αλλά και τις ιδιαίτερες επιλογές της μέσα στο σπίτι, έγραψε την δική της ξεχωριστή σελίδα στην βίβλο της μόδας. Ως αρθρογράφος που εργάζεται κυρίως από το διαμέρισμα της, η Carrie περνούσε ώρες ολόκληρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της γράφοντας συμβουλές περί αγάπης και σεξ, πάντα όμως με στιλ. Ίσως είναι και ο λόγος που αγαπήθηκε λίγο παραπάνω από το γυναικείο κοινό παγκοσμίως.

 

 

Παρόλο που σχεδόν πάντα έβρισκε χρόνο να γευματίσει με τις φίλες της, ή να αγοράσει τα αγαπημένα της Manolo Blahnik γοβάκια, εκείνη δεν θα ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει με τους λογαριασμούς της, αν δεν ξόδευε και αρκετό χρόνο δουλεύοντας μέσα στο διαμέρισμα της. Η Carrie έκανε μόδα την αυτό-απομόνωση και την κοινωνική αποστασιοποίηση, πολύ πριν έρθει ο Covid-19 στην πόρτα μας. Όμως ακόμα και αυτό, το έκανε με τον πιο στιλάτο τρόπο, αφού οι ενδυματολογικές της επιλογές, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέχρι το παντοπωλείο, αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού και ανάλυσης των fashion editors και τον fashionistas ανά τον κόσμο.

Άλλωστε ένα ακόμα καλό μάθημα που μας δίδαξε η Carrie Bradshaw και το οποίο υιοθέτησε πρώτη από όλους και στην μετέπειτα ζωή της το alter ego της, η Sarah Jessica Parker, είναι η ευχαρίστηση που αισθάνεσαι με το να φορέσεις τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σου και να δείχνεις όμορφη μέσα σε αυτά. Σκέψου εκείνο το φόρεμα που σου αρέσει τόσο και το έχεις βάλει μόνο μια φορά ή εκείνο το τέλειο παντελόνι που πάντα αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις. Σίγουρα ακουγόταν δελεαστικό να περάσεις όλη την ημέρα με πιτζάμα και παντόφλες, τώρα όμως που οι ημέρες στο σπίτι έγιναν πολλές, ένα υπέροχο σύνολο από την ντουλάπα σου μπορεί να γίνει ο λόγος που θα αλλάξει την μονότονη ψυχολογία των ημερών. Δοκίμασε το, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της Carrie.

Τακτοποίησε τα πράγματα σου φορώντας το άνετο casual μπλουζάκι σου αλλά με γόβες από κάτω:  

 

 

Πήγαινε μια βόλτα το σκυλάκι σου αφήνοντας τις φόρμες στο σπίτι. Έχει μπει η άνοιξη για τα καλά και το floral κομμάτι της ντουλάπας σου σε περιμένει καρτερικά:

 

 

Είναι το σούπερ μάρκετ, ο κατάλληλος χώρος για πειραματισμούς; Τώρα είναι! Δοκίμασε να συνδυάσεις διάφορα print που φαινομενικά δεν σου ταιριάζουν, και κάνε τα ψώνια σου σαν fashion expert:

 

 

Βγες στο μπαλκόνι, στον κήπο, ή ακόμα και στα σκαλοπάτια της εξώπορτάς σου να πάρεις λίγο καθαρό αέρα, φορώντας πάντα κάτι εξαντρίκ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο:

 

 

Απάντησε στα emails σου, στα επαγγελματικά τηλεφωνήματα ή στα meeting μέσω Skype, με εκείνο το υπέροχο σύνολο που σου πάει τόσο και δεν πρόλαβες να το φορέσεις στο γραφείο:

 

Have fun girl!!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ