Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η νέα καμπάνια της Gucci Beauty δίνει μαθήματα σεβασμού και αποδοχής

Στηρίζει την διαφορετικότητα και ανοίγει το δρόμο για την αλλαγή

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η Ellie Goldstein συνεργάζεται με την Gucci Beauty, για καλό σκοπό προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα στην βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Το πολυτελές brand στην νέα του καμπάνια επίλεξε την Ellie για να διαφημίσει την καινούργια Mascara L'Obscur by Gucci Beauty, η οποία παρουσιάζεται στην ιταλική Vogue, δίνοντας το  παράδειγμα για ακόμα μια φορά και βάζοντας τέλος στα στερεότυπα. Ποια είναι όμως η Ellie Goldstein που επιλέχθηκε από τον κολοσσό της μόδας και έκανε την διαφορά; Με ένα σύντομο βιογραφικό, η 18χρoνη Ellie κατάγεται από το Essex της Αγγλίας, έχει σύνδρομο Down, σπουδάζει Performing Arts και εργάζεται ως μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CBlzf0vCuAR/

Η πρωτότυπη αυτή συνεργασία προέκυψε από ένα Instagram project, του Photo Vogue Festival, πάνω στο οποίο δουλεύει η Gucci Beauty μαζί με την Vogue Italia, στηριζόμενη στην πεποίθηση ότι οι εικόνες δεν αποπνέουν μόνο αισθητική, αλλά έχουν επίσης κοινωνική έκφραση και πολιτική αναγκαιότητα. Το όραμα αυτό παίρνει σάρκα και οστά με την νέα καμπάνια για την mascara L’ Obscur, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ellie Goldstein καθώς και άλλα μοντέλα με ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά. «Σχεδίασα την L’ Obscur mascara για ένα αυθεντικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να διηγηθεί την ιστορία της ελευθερίας του, κατά κάποιον τρόπο», δήλωσε ο Creative Director του Οίκου Gucci, Alessandro Michele.

https://www.instagram.com/p/CCLilA_Dur5/

Η Ellie Goldstein ανήκει στην οικογένεια του πρακτορείου «Zebedee Management», με το οποίο έχει συνάψει επίσημο συμβόλαιο και το οποίο προωθεί ταλέντα που έχουν αποκλειστεί από τα Μέσα Ενημέρωσης. Η ίδια αγαπάει το χορό, το θέατρο, τα βιβλία και την κοινωνική ζωή ενώ το βιογραφικό της δεν είναι τελικά και τόσο μικρό, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη της συνεργασία. Η Ellie έχει φωτογραφηθεί επίσης και για λογαριασμό της Nike και της Vodafone. Στην νέα καμπάνια της Gucci Beauty, το make up look της, επιμελήθηκε η διάσημη make up artist, Bryanna Angel και φυσικά την φωτογραφική επιμέλεια ανέλαβε ο βρετανός φωτογράφος David PH Hyde.

https://www.instagram.com/p/CCZVGLBJwms/

Αναμφίβολα, η συνεργασία αυτή, η οποία στηρίζει ανοιχτά την διαφορετικότητα, ανοίγει το δρόμο της αλλαγής στον κλάδο της μόδας, δίνοντας την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους όλοι εκείνοι που μάχονται για αυτό που αγαπούν.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ο αετός της χαράς!

Ένα παραμύθι για τον χαρταετό... Καλή Καθαρά Δευτέρα!

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Το θέατρο είναι σαν την ορειβασία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πέσεις ή θα φτάσεις στην κορυφή» Isabelle Huppert

Στα 71 της, η Isabelle Huppert συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα σοφίας, γοητείας και υποκριτικής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: όλες οι πολύτιμες συμβουλές για να κοιμάσαι καλά

Όλα τα super tips για να κοιμάσαι σαν πουλάκι και να ξυπνάς με ενέργεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;