Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

5 διάσημες γυναίκες που βρήκαν την αγάπη αργότερα στη ζωή

Ο αληθινός έρωτας  πάντα βρίσκει το δρόμο, ακόμα και στις πιο περίεργες συνθήκες



Πολλές γυναίκες ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι πρέπει να «τακτοποιηθούν», να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την οικογένειά τους από μια συγκεκριμένη (νεαρή) ηλικία. Έχουν ρυθμιστεί να πιστεύουν ότι το σώμα τους είναι ωρολογιακή βόμβα και εάν δεν βρουν σύντροφο την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να καταλήξουν να είναι ανύπαντρες για πάντα.

Ευτυχώς, η πραγματικότητα έχει δείξει ξανά και ξανά ότι μπορείς με ασφάλεια να παραμερίσεις αυτούς τους φόβους. Ορισμένες διάσημες γυναίκες απέδειξαν ότι δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης σε ζητήματα καρδιάς, αγάπης και οικογενειακής ευτυχίας. Πολλές από αυτές τις γυναίκες είχαν ζήσει στο παρελθόν συναισθηματικές διαψεύσεις και απογοητεύσεις, αλλά μέσω μιας διαδικασίας θεραπείας, εμπιστοσύνης και ανάληψης ευκαιριών, κατάφεραν να βρουν την αγάπη που τους αξίζει.

Ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι γυναίκες μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σχετικά με την αγάπη είναι απόδειξη της δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να διαπιστώσεις πώς αυτές οι γυναίκες δεν φοβήθηκαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην αγάπη.

 

Cameron Diaz και Benji Madden: ο συγχρονισμός είναι το παν

Η Cameron Diaz είχε πολλές σχέσεις με συντρόφους υψηλού επιπέδου, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεικ, ο Τζάρεντ Λέτο και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, αλλά καμία από αυτές τις σχέσεις δεν την έκανε να εξετάσει σοβαρά τον γάμο. Στην πραγματικότητα, κάποια στιγμή στα 40 της, διακήρυξε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ.

Η Cameron επέλεξε να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική υγεία της στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της. Ήξερε ότι έπρεπε να βάλει τον εαυτό της προτεραιότητα και να καταλάβει τα πάθη και τις φιλοδοξίες της πριν από οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα δεν περίμενε έναν άντρα να έρθει στη ζωή της και να αλλάξει τον κόσμο και την κοσμοθεωρία της. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη όταν συνάντησε τον Benji Madden το 2014.

 

 

Η άφιξη του Benji την έκανε να αλλάξει γνώμη σχετικά με το γάμο και την οικογένεια και τελικά συνειδητοποίησε ότι άξιζε να περιμένει όλα αυτά τα χρόνια για το σωστό άτομο. Η Cameron τελικά αποσύρθηκε από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και απέκτησαν το κοριτσάκι τους. Έγινε σύζυγος στα 42 και μητέρα στα 47. Η Cameron συνεχίζει να προειδοποιεί τις γυναίκες να μην μπουν στη διαδικασία για νέες σχέσεις αν δεν ξέρουν πραγματικά τι θέλουν από τη ζωή τους. Ας θυμηθούμε τι δήλωσε το 2016: «Πρέπει να βρείτε κάποιον που να είναι στο ίδιο σημείο με εσάς. Ο συγχρονισμός είναι το παν […] Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε, η εύρεση του άντρα που βρίσκεται εκεί που είστε κι εσείς  και θέλει να προχωρήσετε μαζί από το σημείο εκείνο, είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση, η κοινή πορεία στο μέλλον».

 

 

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο με όλους τους σωστούς τρόπους

Η J-Lo θεωρείται ως μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά στην πραγματικότητα ήταν αρκετά άτυχη ως προς τα ερωτικά της για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της. Η ηθοποιός-τραγουδίστρια είχε ήδη περάσει από τρεις γάμους και δύο αρραβώνες όταν γνώρισε το πρώην αστέρι του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, επίσης γνωστός ως A-Rod, σε ένα εστιατόριο τον Φεβρουάριο του 2017.

Οι πληγές από το διαζύγιο και την απιστία ήταν ακόμα νωπές για την J-Lo - δεν ήξερε αν ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην «πίστα» των γνωριμιών. Αλλά η Τζένιφερ δεν σταμάτησε ποτέ. Ήταν αποφασισμένη να θεραπευτεί, να μάθει και να καλωσορίσει την αγάπη στη ζωή της.

Έκτοτε, οι δύο έχουν συνδεθεί, έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τα δύο παιδιά της J-Lo και τα δύο παιδιά του A-Rod από τις προηγούμενες σχέσεις τους. Η J-Lo έχει δηλώσει σχετικά: «Αυτή είναι η πρώτη σχέση όπου αισθάνομαι ότι πραγματικά κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και υπάρχει πραγματικά καθαρή, αληθινή αγάπη».

Αν και οι δύο έχουν αρραβωνιαστεί για περισσότερο από ένα χρόνο, η Jennifer πενήντα ενός ετών είπε ότι αυτή και ο Alex δεν βιάζονται να παντρευτούν. Είπε ότι έμαθε το μάθημά της για να μη βιάζεται πλέον με αυτά τα πράγματα, οπότε θέλει να πάρει τον χρόνο της με τον Alex και να τον αγαπά κάθε στιγμή.

 

 

Salma Hayek και François-Henri Pinault: είναι περήφανη που έδωσε μια ευκαιρία ακόμα στην αγάπη

Η Salma Hayek ήταν 42 ετών όταν παντρεύτηκε τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault. Είναι επίσης γονείς σε μια δεκατριάχρονη κόρη που ονομάζεται Valentina. Στα χρόνια από τον γάμο της, η Salma μίλησε επιτέλους για το ότι ήταν με άντρες που κατέληξαν να την πληγώνουν ή να μην τη σέβονται.

Όταν ο François ήρθε στη ζωή της, συνειδητοποίησε πώς είναι να είσαι με έναν άντρα που όχι μόνο του άρεσε η ανεξαρτησία της, αλλά την ενθάρρυνε ενεργά να τη συνεχίσει. Η Salma είναι μια αυτοανακηρυγμένη «αργά ανθισμένη» και είναι περήφανη για αυτό. Είπε ακόμη και ότι ήταν ευτυχής που έγινε μητέρα στα 41.

 

 

Σχετικά με τη σχέση της με τον François, είπε: «Μακάρι να ήξερα [όταν ήμουν νεότερη] ότι θα ερωτευόμουν τον τέλεια άντρα. Ήμουν τόσο ανήσυχη και έβγαινα με μερικούς ανθρώπους που δεν έπρεπε να βγω μαζί τους. […] Μακάρι να μπορούσα να πω στον εαυτό μου, “Χαλάρωσε. Θα βρεις έναν υπέροχο σύζυγο που θα σε λατρέψει”. Θα είχα σώσει πολύ προσωπικό δράμα».

Το ζευγάρι είναι μαζί για σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια και εξακολουθούν να είναι απόλυτα ερωτευμένοι. Ο François υποστηρίζει τη Salma σε όλες τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας της, ακόμα και όταν η ίδια φοβάται να αναλάβει κινηματογραφικά προγράμματα. Στην πραγματικότητα, όταν έχει αμφιβολίες, της λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να «στερείται της δουλειάς της». Εάν δεν είναι αληθινή αγάπη αυτό, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

 

 

Nicole Kidman και Keith Urban: δεν άφησαν τις κοινωνικές προσδοκίες να καταστρέψουν την αγάπη τους

Το ζευγάρι Nicole Kidman και Keith Urban παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2006 μετά από μια σύντομη ερωτική σχέση Οι δύο συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση κι ερωτεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν χρειάστηκε να περάσει καιρός, ο Keith έκανε την κίνησή του και της έκανε πρόταση γάμου.

Αναπολώντας σχετικά, η Nicole είπε ότι ήταν «δύο μοναχικοί άνθρωποι» που ήταν σε θέση να ανοιχθούν ο ένας στον άλλον παρά τα όσα είχαν συμβεί στη ζωή τους μέχρι εκείνο το σημείο. «Ήμασταν ένα μείγμα φόβου και τόλμης», είπε η Nicole, που πλησίαζε τα 40 όταν δέχθηκε την πρόταση του Κιθ, και οι κόρες τους γεννήθηκαν ενώ το ζευγάρι περνούσε τα σαράντα.

 

 

Σε καμία περίπτωση η Νικόλ δεν άφησε ποτέ τις κοινωνικές προσδοκίες να καταστρέψουν το ρομαντισμό της. Είχε έναν σκληρό γάμο με τον Τομ Κρουζ και, ως εκ τούτου, είχε δουλέψει για να αποφύγει να τραυματιστεί ξανά. Ωστόσο, η συνάντηση με τον Keith ήταν μια «απροσδόκητη σειρά γεγονότων» για τη Nicole, που δήλωσε: «Το ήθελα και το ονειρευόμουν αλλά δεν είχα ιδέα αν θα συνέβαινε πραγματικά. Νιώθω πολύ ευλογημένη που έχω αυτήν την απίστευτα βαθιά και ισχυρή σχέση  μαζί του, και ότι τα παιδιά μας είναι οι αποδέκτες της αγάπης που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

 

 

Gwen Stefan και Blake Shelton: μαζί κατάφεραν να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος

Η Gwen Stefani είχε καεί άσχημα από τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Gavin Rossdale, που φαίνεται να την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ωστόσο, κράτησε το μυαλό και την καρδιά της ανοιχτή – ήξερε ότι η αγάπη κρυβόταν στη γωνία.

Η Gwen ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Blake Shelton, τον Νοέμβριο του 2015. Συναντήθηκαν στην εκπομπή The Voice και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αναπτυχθούν μεταξύ τους συναισθήματα. Ως ζευγάρι, οι δύο έχουν πολλές κοινές επιτυχίες.

 

 

Το καλύτερο κομμάτι για τη σχέση τους είναι ότι μπήκαν στη ζωή του άλλου την κατάλληλη στιγμή. Ο Blake είχε πρόσφατα χωρίσει από τη Miranda Lambert και η Gwen είχε χωρίσει από τον Gavin. Ως αποτέλεσμα, μπόρεσαν να παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη ο ένας στον άλλο. Η 51χρονη Gwen είπε ότι η Blake ήταν σε θέση να την βοηθήσει να ξεπεράσει το διαζύγιό της. Δηλώνοντας: «Νιώθω σαν να πέρασα τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να θεραπευτώ- ξέρεις, προσπαθώντας να χτίσω ξανά τη ζωή μου. Το να έχω για καλύτερο φίλο μου τον Blake και το να με βοηθήσει να το κάνω αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα».

Ο Blake έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι μια σημαντική βοήθεια όσον αφορά την ανατροφή των τριών παιδιών της Gwen - ουσιαστικά έχει γίνει σούπερ μπαμπάς. Οι δύο ανακοίνωσαν την επισημοποίηση της σχέσης τους μέσα στο 2020, οπότε σύντομα θα υπάρξει και γάμος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών