Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Τυχερή Πανσέληνος στις 19 Δεκεμβρίου είναι το δώρο μας για το τέλος της χρονιάς

Μάθε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η τελευταία πανσέληνος του έτους



Αρκετά άγρια, κατά κάποιον τρόπο, το σημείο κορύφωσης της χρονιάς είναι προ των πυλών μας, και με το τέλος έρχεται η ευκαιρία να αναλογιστούμε και να απελευθερώσουμε το παρελθόν - κάτι που η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς είναι στην ευχάριστη θέση να διευκολύνει. Αν και τείνουμε να θεωρούμε την πανσέληνο γεμάτη δράματα, συναισθηματική και συντριπτική, αυτού του μήνα, που πέφτει στον ανεμοδαρμένο, κοινωνικό Δίδυμο, θα προσφέρει έναν ευπρόσδεκτο, ανάλαφρο, επικοινωνιακό τόνο που μπορεί να προσφέρει ιδεαλισμό και ηρεμία. τις τελευταίες μέρες του 2021.

Αυτή η τυχερή πανσέληνος, στις 19 Δεκεμβρίου (περίπου στις 06:30:00 π.μ.) δημιουργήθηκε για την ενίσχυση των σχέσεων και την πνευματική ανάπτυξη — ένα δώρο καλωσορίσματος στην καρδιά της περιόδου των γιορτών.

https://www.instagram.com/p/CXjH7BRlOA_/

Η πανσέληνος στους Διδύμους θα νιώσει ανάλαφρη και περίεργη

Οι πανσέληνοι - που συμβαίνουν όταν ο ήλιος με αυτοπεποίθηση αντιτίθεται ακριβώς στη διαισθητική σελήνη - αποτελούν πάντα μια μηνιαία ευκαιρία για να ολοκληρώσετε τα έργα που ξεκινήσατε έξι μήνες ή και δύο εβδομάδες πριν. Είναι σημεία κορύφωσης, σημεία θραύσης και ευκαιρία να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Και με την πανσέληνο αυτού του μήνα να πέφτει στους περίεργους, προσαρμοστικούς, έμπειρους στην έρευνα Διδύμους, θα βασιστούμε στις συζητήσεις και στη συλλογή πληροφοριών για να επεξεργαστούμε όποια συναισθήματα προκύψουν τώρα.

Ενώ το να παλεύεις με μεγάλα συναισθήματα είναι πάντα κάπως προκλητικό, αυτή η πανσέληνος θα πρέπει να μοιάζει σαν μια ιδιαίτερα ανάλαφρη ανάπαυλα από τη βαριά ενέργεια που αλλάζει το παιχνίδι στην οποία κολυμπάμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν των εκλείψεων και πιο πρόσφατα στις 3-4 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CXjD-RxtkfN/

Αλλά ας δούμε τι θα φέρει αυτή η πανσέληνος για κάθε ζώδια ξεχωριστά:

Κριός

Με την πανσέληνο να επιδρά πάνω στο τρίτο σπίτι της επικοινωνίας σας, θα πρέπει να λαχταράτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους, και είναι λογικό καθώς αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα που σας ανακουφίζει από τώρα.

 

Ταύρος

Η πανσέληνος που υπάγεται στο δεύτερο σπίτι σας εισοδήματος μπορεί να σας εμπνεύσει για να ασχοληθείτε ως προς το να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας στην εργασία. Θα θέλετε οι άλλοι να είναι σίγουροι για την απόδοσή σας και εσείς να νιώθετε ότι σας δείχνουν την εκτίμηση για τη σκληρή δουλειά σας.

 

Δίδυμοι

Με αυτό το γεμάτο φεγγάρι που υπάγεται στο ζώδιό σας, θα είστε σε σύνδεση με τα συναισθήματά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε - η οποία θα μπορούσε να πάρει μια τολμηρή ρίσκο για το δικό σας καλό.

 https://www.instagram.com/p/CXhzVuFA4kZ/

Καρκίνος

Με έμφαση στο δωδέκατο σπίτι σας την πνευματικότητα, αυτή η πανσέληνος θα σας παροτρύνει να πάρετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας να ξεκουραστείτε, να κάνετε επαναφόρτιση, και να χαρτογραφήσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 

Λέων

Η πανσέληνος πέφτει στο ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς να νιώσετε ότι συμβάλλετε στην προσπάθεια της ομάδας. Και η υποστήριξη από τους συναδέλφους, τους συμμαθητές και τους φίλους σας θα είναι τα καύσιμα που θα κάνουν την ικανότητά σας να χτυπήσει τους στόχους σας.

 

Παρθένος

Με την πανσέληνο στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, είναι πιθανό να φτάσετε σε ένα συναρπαστικό σημείο κορύφωσης επαγγελματικά. Είναι επίσης ο χρόνος για να σκεφτείτε και να επικοινωνήσετε ό,τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε την επόμενη χρονιά.

 https://www.instagram.com/p/CXjGiOAOeyn/

Ζυγός

Επειδή αυτή η πανσέληνος είναι στο ένατο σπίτι σας της περιπέτειας, θα μπορούσε να αντανακλά σχετικά με τους τρόπους για να φέρει περισσότερη έμπνευση και δέος στη ζωή σας. Να σταματήσετε μα είστε σε μια μηχανική ρουτίνα και να απολαμβάνετε περισσότερο ό,τι σας εκφράζει αληθινά και σας κάνει χαρούμενους και ισορροπημένους.

 

Σκορπιός

Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να αισθάνεστε ακόμη πιο άνετα και ασφαλείς μέσα στον πλησιέστερο δεσμό σας. Το να είστε πιο ευάλωτοι είναι το πρώτο βήμα.

 

Τοξότης

Με την πανσέληνο στον έβδομο σπίτι σας από την εταιρική σχέση, αυτή τη στιγμή είναι όλα σχετικά με τον προβληματισμό σχετικά με την αμοιβαιότητα που θέλετε να επιτύχετε στις one-on-one σχέσεις. Σας δίνουν όσα προσφέρετε και το αντίστροφο; Αν όχι, θα θελήσετε να επανεκτιμήσετε τη δέσμευσή σας ως προς τον χρόνο και την ενέργειά σας.

 https://www.instagram.com/p/CXjqJzsBo60/

Αιγόκερως

Με αυτό το γεμάτο φεγγάρι που υπάγεται στο έκτο σπίτι σας της ευεξίας, θα είστε σε σκέψη σχετικά με τους τρόπους που θα πετύχετε περισσότερη ισορροπία στην και τη καθημερινότητά σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ότι θα δώσετε περισσότερο χρόνο σε διαλογισμό, journaling, και άλλες μορφές αυτο-ανακάλυψης.

 

Υδροχόος

Με έμφαση στο πέμπτο σπίτι σας του ρομαντισμού και της αυτο-έκφρασης, αυτή η πανσέληνος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα τυχερή και διασκεδαστική για σας. Δίνει δύναμη στη φωνή σας και σας προσφέρει ό,τι καλύτερο για να νιώσετε αυτή τη στιγμή απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα έχετε κατορθώσει αλλά και όλα όσα σχεδιάζετε.

 

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση στο τέταρτο σπίτι σας αυτό το σπίτι της ζωής, παρακινώντας σας να εξετάσετε το πώς μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα την εργασία σας και τις προσωπικές δεσμεύσεις. Μη διστάσετε να κάνετε ένα πίσω βήμα τώρα για να εξετάσετε πώς μπορείτε να εμφανιστείτε πιο θαρραλέοι κι ότι κινείστε προς τα εμπρός.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.