Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Vincent Cassel: "Η κυρία μου κι εγώ"

Συνάντηση για πρώτη φορά σε μια καμπάνια που τονίζει την αυθεντικότητά τους


Ρόμυ Μελάνι

 

Αυτό που σε χτυπά σαν ρεύμα μόλις τους δεις δίπλα-δίπλα, είναι η συμπληρωματικότητα των προσώπων τους. Vincent Cassel, προφίλ αετού, γωνίες και στεγνά χαρακτηριστικά. Tina Kunakey, γεμάτα χείλη, μικροσκοπική μύτη, και υπέροχα μαλλιά με όγκο. Σε μια μελωδία samba, χωρίς παπούτσια, το εύπλαστο σώμα του ηθοποιού αυτοσχεδιάζει έναν μικρό χορό στο καταπληκτικό στούντιο όπου έγινε η φωτογράφιση. Οι δύο καταβροχθίζουν ο ένας τον άλλον με μια ματιά, προτού ξεσπάσουν σε μια συγκλονιστική έκρηξη γέλιου. Το brand The Kooples στη νέα του καμπάνια παρουσιάζει τους νέους πρεσβευτές του για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021.
Μαζί για 5 χρόνια, παντρεμένοι  από το 2018, το μαγευτικό μοντέλο Tina Kunakey και ο ηθοποιός icon Vincent Cassel αντιπροσωπεύουν ένα ζευγάρι που είναι ταυτόχρονα τολμηρό, επαναστατικό και χαρισματικό, που ξεπερνά τα όρια και σπάει τα στερεότυπα.
https://www.instagram.com/p/CLEAONvAp-R/

Το γαλλικό label  παρουσίασε μια καμπάνια που περιλαμβάνει τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό και τη σύζυγό του μοντέλο, με κομμάτια της νέας capsule collection, με τίτλο Tina for Vincent, την οποία βοήθησε η Kunakey να σχεδιαστεί. Σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μάρκας Tom Van Dorpe, οραματίστηκε μια σειρά από ενδύματα και αξεσουάρ unisex, που αντικατοπτρίζουν το άνετο στυλ τους ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στις ηλιόλουστες παραλίες της Νότιας Γαλλίας.
https://www.instagram.com/p/CK56cf-qvnN/
"Είχαμε ένα πολύ ώριμο, πολύ cocooning στιλ"  αποκαλύπτει  ο Cassel στο διεθνή τύπο, καθισμένος δίπλα στην Kunakey, από το στούντιο του The Kooples στο Παρίσι. «Πολλές φόρμες και loungewear. Η μόδα του lockdown, ξέρεις..."
https://www.instagram.com/p/CLCRUe3MHEo/

Ακόμα και ως ένα από τα πιο stylish ζευγάρια στον κόσμο, με αρκετά κομψά κομμάτια υψηλής ραπτικής στη διάθεσή τους, o Cassel και η Kunakey ενέδωσαν πλήρως στα χαλαρά athleisure ρούχα που ήταν η τάση du jour πέρυσι και φέτος.
https://www.instagram.com/p/CK858QKMWHV/
Αλλά όπως εξηγεί ο Cassel, το πολύ προσεγμένο, ευγενές ντύσιμο του «κόκκινου χαλιού» που τον βλέπουμε συχνά το «αισθάνεται σαν δουλειά», προσθέτοντας, «Αυτός δεν είναι ο τρόπος που ζω».
Λατρεύουν  πολύ την ευκολία και την απομόνωση που τους έχει προσφέρει η καραντίνα. Η Kunakey εξέφρασε ότι έχει χρησιμοποιήσει το χρόνο για να φροντίσει το μυαλό και το σώμα της, δίνοντας προσοχή στην ντουλάπα της.
https://www.instagram.com/p/CKwdianMvF6/
«Έκλεψα τα ρούχα από το ντουλάπι του», λέει. «Νομίζω ότι είναι γιατί τον αγαπώ και ήθελα να τυλιχτώ σε κομμάτια που ήταν δικά του». Αυτή η ατμόσφαιρα Laissez-faire αποτυπώνεται στη νέα συλλογή για τους The Kooples. Από το 2008, το αγαπημένο brand  προσφέρει με συνέπεια υψηλές rocker edge συλλογές, τζάκετ μοτοσικλέτας, μίνι δερμάτινα φορέματα και skinny τζιν. Αλλά μετά την μόδα του lockdown, ο Κάσελ και η Κουνάκε είχαν στο μυαλό τους ένα ελαφρώς διαφορετικό όραμα. «Πρόκειται για διαχρονικά κομμάτια όπως oversized πουκάμισα, τζιν και μερικά σακάκια», λέει η Kunakey. «Υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να φορούν άντρες και γυναίκες».
Cover photo credits: @laurajanecoulson

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε