Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τι φέρνει η εποχή του Ταύρου σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Καθώς όλοι κρύβουμε έναν ταύρο μέσα μας κι όχι, ελπίζουμε, σε υαλοπωλείο!


Αγγελική Λάλου

 

Είμαστε πλέον στο κέντρο της άνοιξης και μετά τη φλογερή ενέργεια της εποχής του Κριού, η σεζόν του ταύρου είναι μια στιγμή για να επιβραδύνετε και να χαλαρώσετε λίγο, απολαμβάνοντας περισσότερο την καθημερινότητα.

Ο Ταύρος είναι το σταθερό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η ενέργειά του μας γειώνει. Με τον ήλιο στον Ταύρο, όλα τα ζώδια θα αισθάνονται πιο γειωμένα στην πραγματικότητα και σε επαφή με το φυσικό τους περιβάλλον. Αφήστε την νοοτροπία βιασύνης-τρεξίματος πίσω σας, γιατί τώρα, είναι πιο αποτελεσματικό να δουλεύετε αργά αλλά σταθερά προς τους στόχους σας. Αυτή η πρακτική νοοτροπία μας βοηθά να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας με μια σταθερή αίσθηση αποφασιστικότητας, αλλά μας ενθαρρύνει επίσης να απολαύσουμε γήινες απολαύσεις. Ο Ταύρος ζωδιακή ενέργεια λατρεύει να χαίρεται στην πολυτέλεια των υλικών απολαύσεων, οπότε προσαρμόστε τη ρουτίνα αυτο-φροντίδας ανάλογα και απολαύστε ένα φανταχτερό μπουκάλι κρασί ή δύο.

Η αισθησιακή ενέργεια του Ταύρου ενισχύεται χάρη στον πλανήτη επικοινωνίας Ερμή και τον ρομαντικό πλανήτη Αφροδίτη που ενώνει τον ήλιο στον Ταύρο για το πρώτο μισό της σεζόν, γεγονός που μας κάνει να λαχταρούμε την αξιοπιστία και θέλουμε να εμμένουμε σε αυτά που γνωρίζουμε. Αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουμε το επίμονο σερί του Ταύρου υπέρ της ευελιξίας αυτή τη φορά χάρη στον Ουρανό (πλανήτης ξαφνικών αλλαγών), ο οποίος βρίσκεται επίσης στον Ταύρο. Ο Ουρανός άγριου παιδιού περνάει τη σεζόν με τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο - μια πτυχή που θα ενεργοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα από τον ήλιο, το φεγγάρι, τον Ερμή και την Αφροδίτη - οπότε θα πρέπει να στηριχθούμε στα πόδια μας για απροσδόκητες ανατροπές και θεμελιώδεις αλλαγές.

Ευτυχώς, η αξιόπιστη ενέργεια της σεζόν του Ταύρου θα μας βοηθήσει να βρούμε τις βάσεις μας, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που ο κόσμος μας βάζει.

Διαβάστε παρακάτω για τα ωροσκόπια της σεζόν του Ταύρου 2021.

Κριός

Αισθάνεστε πραγματικά τη γήινη και ρεαλιστική ενέργεια της σεζόν του Ταύρου αυτόν τον μήνα, Κριοί, κάτι που το καθιστά ιδανικό χρόνο για να επικεντρωθείτε σε υλικά θέματα και απτούς στόχους. Βελτιώστε την οικονομική σας κατάσταση και αξιολογήστε τον πλούτο σας - είναι σημαντικό να διαθέτετε τόσο ένα προστατευτικό ασφαλείας για μια βροχερή μέρα όσο και ένα χρηματικό ποσό για έξοδα αυτοεξυπηρέτησης. Επιπλέον, η αισθησιακή ατμόσφαιρα της σεζόν θα σας κάνει να έχετε περισσότερη επαφή με το σώμα σας, οπότε απολαύστε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

Ταύρος

Χρόνια πολλά σε εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο και να δώστε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, στα σχέδιά σας και στις απολαύσεις σας. Λίγα πράγματα είναι πιο σημαντικά από το να τιμάτε την αλήθεια σας και να την εκφράζετε στον κόσμο με αυθεντικότητα. Εσείς το κάνετε και μη διστάσετε να απολαύσετε μερικές εορταστικές απολαύσεις - το αξίζετε.

Δίδυμοι

Είναι καλό που όλοι επιβραδύνουμε το ρυθμό μας κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ταύρου, γιατί αυτόν τον μήνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο νυσταγμένοι. Η χαλάρωση και η μοναξιά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πνευματική σας εξέλιξη και είστε στα πρόθυρα μιας ώθησης-ανάπτυξης, Δίδυμοι. Δώστε προτεραιότητα στο σόλο χρόνο τις επόμενες εβδομάδες και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ονειροπόληση και τις φαντασιώσεις σας. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί όταν έχετε έναν κόσμο ονείρου όπου περιστασιακά αποσύρεστε.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να βγείτε από το κέλυφος του καβουριού, Καρκίνοι, επειδή η σεζόν Ταύρος σας βοηθά να επανασυνδεθείτε με το πλήρωμά σας. Είτε πρόκειται για δικτύωση ή απλώς για κοινωνική διασκέδαση, η συμμετοχή σε μια ομάδα και η σύνδεση με άλλους θα ανοίξει πόρτες για εσάς αυτόν τον μήνα - οπότε κάντε κάποια σχέδια! Αυτή είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε εθελοντική εργασία και να δώσετε την ενέργειά σας προς μια αξιόλογη αιτία, οπότε πιάστε μερικούς φίλους και κάντε κάτι καλό για την κοινότητά σας.

Λέων

Ο ήλιος λάμπει στον τομέα της καριέρας του chart σας αυτή τη σεζόν, Λιοντάρια, και τα ταλέντα σας παίρνουν το πλήρες επίκεντρο - οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να εργαστείτε για μια προώθηση ή να πάρετε μια νέα συνεργασία. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε στην πορεία για την κορυφή ή να κάνετε κάτι φανταχτερό για να τραβήξετε την προσοχή κανενός, καθώς έχετε ήδη αποδείξει τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία. Συνεχίστε με μια αργή αλλά σταθερή, ποιοτική και ποσοτική προσέγγιση στην επαγγελματική σας ζωή αυτή τη στιγμή και θα δείτε αποτελέσματα.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, Παρθένοι! Οι έντονες δονήσεις της σεζόν του Ταύρου σας εμπνέουν να αγκαλιάσετε μια αίσθηση περιπέτειας στην αναζήτησή σας για αυτο-βελτίωση. Το να αποκτήσετε κάποια καλά βιβλία ή να συμμετάσχετε σε ένα διαδικτυακό εργαστήριο μπορεί να σας προσφέρει μερικές νέες δεξιότητες, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με τη φαντασία σας - όλα αυτά θα ανοίξουν συναρπαστικές νέες πόρτες ευκαιρίας και ανάπτυξης.

Ζυγός

Αυτή η σεζόν σας βυθίζει βαθιά στον πυρήνα των συναισθημάτων σας, Ζυγοί, οπότε μην εκπλαγείτε αν χρειάζεστε λίγο χώρο από το καθημερινό σας άλεσμα για να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Αναλύετε τις σχέσεις και τη δέσμευσή σας, από μια νέα προοπτική και γίνεστε πραγματικοί με τον εαυτό σας σχετικά με το εάν περιλαμβάνουν μια υγιή ανταλλαγή ενέργειας. Εάν κάτι μοιάζει περιττό, μην το αγνοήσετε. Νιώστε άνετα με τον καθορισμό ορίων και το να είστε ξεκάθαροι με τους άλλους για τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Ο ήλιος επισημαίνει τα πλεονεκτήματα της δυναμικής της σχέσης σας αυτή τη σεζόν, Σκορπιοί, και θα μπορούσε να φέρει μεγάλη χαρά στις συνεργασίες σας. Εμπλουτιστείτε με τον αισθησιασμό για να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η ενέργεια του Ταύρου μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε πεισματάρηδες, οπότε προσέξτε να μην αποκλείσετε τις απόψεις των άλλων πριν τους δώσετε μια δίκαιη ευκαιρία. Οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό και ευελιξία, οπότε προκαλέστε τον εαυτό σας να μείνετε ανοιχτοί.

Τοξότης

Εάν η λίστα με τις υποχρεώσεις σας ξεφεύγει από τον έλεγχο, η σεζόν του Ταυρου, Τοξότες, σαρώνει για να σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Θα νιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση αποφασιστικότητας και ρεαλισμού όταν πρόκειται να επιτύχετε καθήκοντα, αλλά απαραίτητα καθήκοντα, τα οποία θα σας επιτρέψουν να σημειώσετε σταθερή πρόοδο στους στόχους σας. Εστιάστε την ενέργειά σας στο να ελέγχετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οργανώνοντας τις δουλειές, καθαρίζοντας το ημερολόγιό σας και παραμένοντας πάνω από τον φόρτο εργασίας σας.

Αιγόκερως

Ο ήλιος βρίσκεται στην περιοχή ενός συγγενικού ζωδίου της Γης, οπότε νιώθετε ιδιαίτερα αισθησιακοί και ανοιχτοί στην ευχαρίστηση αυτόν τον μήνα, Αιγόκεροι. Προς το παρόν, εστιάστε λίγο από την σταθερή αποφασιστικότητά σας στα έργα του πάθους σας και σε πράγματα που σας φέρνουν χαρά - είτε πρόκειται για δημιουργική προσπάθεια είτε για φλερτ. Είστε γεμάτοι καλλιτεχνική έμπνευση και ρομαντική ατμόσφαιρα, οπότε δώστε προτεραιότητα στα διασκεδαστικά πράγματα και επιτρέψτε στις επιθυμίες της καρδιάς σας να σας οδηγήσουν στην επόμενη περιπέτειά σας.

Υδροχόος

Αυτή τη σεζόν έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη για το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, Υδροχόοι, καθιστώντας την καλή στιγμή να επιβραδύνετε και να απολαύσετε την ιδιωτικότητα του εσωτερικού σας κόσμου. Κάντε ένα διάλειμμα από την εργασία και την κοινωνικοποίηση για να εστιάσετε στο εσωτερικό τοπίο των συναισθημάτων και της προσωπικής σας ζωής. Εμπλουτίστε τον χώρο διαβίωσης, συνδεθείτε με τα μέλη της οικογένειας και απολαύστε τις ανέσεις του κόσμου σας. Το take-out, ένας άνετος καναπές και rom coms είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο κοσμικός γιατρός.

Ιχθύς

Η ενέργεια του Ταύρου πρόκειται να προχωρήσει αργά και σταθερά, αλλά αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας χαρούμενος και μεγάλης ενέργειας μήνας για εσάς, Ιχθύς. Μεταξύ των συνδέσεων στην εργασία, των συνομιλιών με το πλήρωμά σας και των φιλικών καθημερινών ανταλλαγών με άτομα στη γειτονιά σας, θα διαπιστώσετε ότι γεμίζετε ιδέες και αναζητάτε μια κοινωνική λύση. Διοχετεύστε αυτήν την ενέργεια σε κάτι εποικοδομητικό, όπως δουλεύοντας προς έναν απτό στόχο ή επανασύνδεση με φίλους που δεν έχετε μιλήσει τελευταία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

2/10 – Παγκόσμια Ημέρα Μη Βίας, κάνουμε την ειρήνη fashion statement

«Η μη βία είναι όπλο των ισχυρών» Μαχάτμα Γκάντι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Σταμάτα τον κόσμο, θέλω να κατέβω!» - Happy Birthday Mafalda

H αγαπημένη ηρωίδα του Quino γίνεται 59 ετών αλλά συνεχίζει να μας αφοπλίζει με το φρέσκο χιούμορ της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Από την «πληγή στη γιορτή» στη Stegi… των θαυμάτων – η νέα σεζόν 23-24 θα σε ενθουσιάσει

Στις 25 Σεπτεμβρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάστηκε το για άλλη μια φορά εξαιρετικό, σημαντικό και πολυποίκιλο πρόγραμμα του Ιδρύματος Ωνάση και του Onassis Culture

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου

INTERVIEW

Back to 80-90s, με Κώστα Μπίγαλη, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα

The biggest 80s & 90s party! Μπίγαλης, Βόσσου, Μαντώ και Πωλίνα, 6/10, Faliro Summer Theater

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Pasta time με γεμιστά κοχύλια

Αυτά τα κοχύλια δεν είναι θαλασσινά αλλά είναι σούπερ κρεμώδη και τυρένια!

Εγγραφείτε στο newsletter μας: