Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς θα βιώσεις την υπερπανσέληνο κι έκλειψη σελήνης στις 26 Μαΐου

Τι φέρνει μαζί του το «ματωμένο φεγγάρι» και πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο



 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλείψεις είναι μαγευτικές εμπειρίες. Η μαρτυρία της πανσελήνου με κόκκινο χρώμα είναι αρκετή για να κάνει τον καθένα να σταματήσει κάτω από τη λάμψη της και να κοιτάξει τον νυχτερινό ουρανό. Σύμφωνα με την αστρολογία, όμως, οι εκλείψεις είναι κάτι πολύ περισσότερο από κάτι όμορφο για να θαυμάσουμε ή να φωτογραφίσουμε. Μπορούν να είναι οι προκλητικές, έντονες και να φέρνουν απροσδόκητες αλλαγές. Όταν λαμβάνει χώρα μια έκλειψη, οι αστρολόγοι γνωρίζουν ότι πρόκειται να συμβεί κάτι σημαντικό και το συναισθηματικό νόημα του «ματωμένου φεγγαριού» του Μαΐου του 2021 αφορά την αποδοχή ότι αυτή η αλλαγή είναι μέρος της ζωής. Όταν ένα ματωμένο φεγγάρι, γνωστό και ως ολική σεληνιακή έκλειψη, πραγματοποιείται, μπορεί να μοιάζει σαν ένα κεφάλαιο που τελειώνει. Μια σεληνιακή έκλειψη έχει τη δύναμη να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές, και μερικές φορές, μπορούν να φαίνονται σαν να φτάνουν εντελώς από το πουθενά. Αυτό συμβαίνει επειδή μια έκλειψη ουσιαστικά σε σπρώχνει με επιτάχυνση προς το απόλυτο πεπρωμένο σου. Ωστόσο, για να μπορέσεις να συμβιβαστείς με τη μοίρα σου, πρέπει να είσαι διατεθειμένη να χωρίσεις τους δρόμους σου με ό,τι σε εμποδίζει από τον υψηλότερο σκοπό σου.

Υπάρχει ακόμη και μια έκφραση που χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι για να περιγράψουν τον αντίκτυπο μιας έκλειψης και ότι μπορούν κυριολεκτικά να «εκλείψουν» κάτι από τη ζωή σου. Οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε απότομο τέλος, η καριέρα σου μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να κατευθύνεται προς μια διαφορετική κατεύθυνση και μπορεί να βρεθείς ακόμη και σε μια νέα πόλη. Δεν υπάρχει καμία ιδέα για το πώς θα σε επηρεάσει μια έκλειψη, αλλά μερικές φορές, μπορεί να αφήσει ένα εντυπωσιακό σημάδι στην πραγματικότητά σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποδεχτείς τις αλλαγές που σου προσφέρει μια έκλειψη, πιστεύοντας ότι όλα αυτά συμβαίνουν για έναν λόγο.

Όταν κάτι «κλείνει» από τη ζωή σου, μπορεί να το αισθάνεσαι εντελώς σοκαριστικό και μερικές φορές απαίσιο στην αρχή. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, μπορεί να αρχίσεις να καταλαβαίνεις την ομορφιά αυτών των αλλαγών και πώς σε έχουν ενθαρρύνει να ωριμάσεις με πολλούς τρόπους.

Το ματωμένο φεγγάρι στον Τοξότη λαμβάνει χώρα στις 26 Μαΐου (περίπου στις 04:30 ώρα Ελλάδας της 26ης Μαΐου)

https://www.instagram.com/p/CPR3nR3HG00/

Η επερχόμενη σεληνιακή έκλειψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον άγριο, ανοιχτόμυαλο και αδέσμευτο Τοξότη, ένα ζώδιο που λαχταρά μια ζωή που είναι ελεύθερη και χωρίς όρια. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από κάτι που σε κρατά πίσω και να αναζητήσεις εμπειρίες που διευρύνουν την προοπτική σου για τον κόσμο. Ο Τοξότης ψάχνει για περιπέτεια και αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα μπορούσε να είναι η στιγμή που ξεκινάς τη δική σου περιπέτεια.

Ωστόσο, αυτή η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να είναι δύσκολο να απορροφηθεί στην αρχή. Κινείται πάνω από τον Νότιο Κόμβο, ο οποίος περιέχει όλη την ενέργεια που ο Κόσμος σε ενθαρρύνει αυτήν τη στιγμή να διακόψεις τους δεσμούς και να απομακρυνθείς από αυτούς. Ο Νότιος Κόμβος είναι συμβολικός για όλα όσα γνωρίζεις ήδη και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο για να μάθεις. Όταν λαμβάνει χώρα αυτό το ματωμένο φεγγάρι, μπορεί να νιώθεις προσκολλημένοι σε μερικά από τα πιο άνετα και μονότονα μοτίβα σου λίγο πριν βρεις το θάρρος να αφήσεις κάτι για να αγκαλιάσεις κάτι νέο.

Η διαδικασία της απελευθέρωσης δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά είναι αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής σου ανάπτυξης. Μια έκλειψη μπορεί να σε αφήσει να νιώθεις θυμωμένη, σαν να σου πήρε κάτι μακριά από το οποίο νομίζεις ότι δεν είσαι έτοιμη να χωρίσεις. Αλλά μια έκλειψη ευθυγραμμίζεται πάντα άμεσα με τη μοίρα. Να είστε βέβαιοι ότι εάν αυτό το φεγγάρι αίματος σας αφήνει να αισθάνεστε εκνευρισμένοι από πάρα πολλές αλλαγές ταυτόχρονα, συμβαίνει επειδή πρέπει. Σκεφτείτε ένα φεγγάρι αίματος ως τη στιγμή που το σύμπαν αποφασίζει να παρέμβει στη ζωή σας και να σας βάλει στο σωστό δρόμο. Αφήστε αυτό να σας δώσει τη γνώση ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

https://www.instagram.com/p/CPR2XQPn7S4/

Ο οδηγός επιβίωσής σας για την υπερπανσέληνο-έκλειψη του Μαΐου

Ορισμένες μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στον δρόμο

Η γνώση των δόσεων και των απαγορεύσεων της πανσελήνου του Μαΐου 2021 είναι σημαντική για όλα τα ζώδια.

Η πανσέληνος του Μαΐου 2021 στις 26 Μαΐου είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η οποία ξεκινά την σεζόν έκλειψης και ανακοινώνει μεγάλες αλλαγές. Είναι επίσης το πλησιέστερο που μια πανσέληνος θα βρίσκεται στη γη σε όλο το 2021, δίνοντάς της την κατάσταση του supermoon.

DO: Ετοιμάσου για πνευματικές αναβαθμίσεις

Αυτή υπερπανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της αναζήτησης γνώσης του Τοξότη, το οποίο πυροδοτεί την επιθυμία σου να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να αγκαλιάσεις τις μυστικιστικές περιπέτειες. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι πνευματικά συντονισμένη και συνδεδεμένη με τον ανώτερο εαυτό σου.

DON’T: Μείνεις μέσα στη ζώνη άνεσής σου

Η αλλαγή συμβαίνει γρήγορα κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, οπότε όλα τα ζώδια πρέπει να είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν τις στροφές της ζωής - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι προχωράς πέρα ​​από τις ζώνες άνεσής σου. Η διαμονή σε ένα μέρος (κυριολεκτικά ή εικονικά) θα μπορούσε να σε αποτρέψει από την ανάπτυξη.

DO: Εξάσκησε τη μετριοπάθεια

Αυτή η πανσέληνος σχηματίζει μια τετραγωνική πτυχή γεμάτη ένταση με τον εκτεταμένο πλανήτη Δία, ο οποίος θα μπορούσε να υπερβάλει την αυτοπεποίθησή σου ή να σε κάνει να υπερβάλλεις με κακίες. Φρόντισε να κάνεις τα πράγματα με αίσθηση μετριοπάθειας και να αποφύγεις να φτάσεις κάτι στα άκρα.

DON’T: Μη κάνεις manifestation

Η πανσέληνος στην αστρολογία είναι ιδανική για τον καθορισμό προθέσεων, αλλά οι εκλείψεις είναι η εξαίρεση στον κανόνα δεδομένου του πόσο χαοτικές μπορούν να είναι. Αντί να κάνεις τελετουργία πανσελήνου, κάθισε και άφησε το σύμπαν να φέρει μαθήματα και αλλαγές στη ζωή σου.

DO: Προκάλεσε τα παλιά σου συστήματα πεποίθησης

Η ζωδιακή ενέργεια του Τοξότη σχετίζεται με την ανάπτυξη και την επέκταση, οπότε η έκλειψη εδώ θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές αλλαγές παραδείγματος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσεις την παλιά σου αντίληψη και να αποφασίσεις αν εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει το ποια είσαι. Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή για αλλαγή.

DON’T: Παρασυρθείς από τα μεγάλα συναισθήματα

Η πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα συναισθήματα - αλλά αυτή η σύνδεση της έκλειψης με τον πλανήτη Δία μπορεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα. Έλεγξε τον εαυτό σου καθώς οι διαπροσωπικές εντάσεις αυξάνονται.

DO: Προσοχή στην επικοινωνία

Κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, ο ρομαντικός πλανήτης Αφροδίτη και ο πλανήτης επικοινωνίας, ο Ερμής θα συναντηθούν με τον απατηλό Ποσειδώνα, που μπερδεύει θέματα του νου και της καρδιάς. Μπορεί να μην σκέφτεσαι ξεκάθαρα σε αυτούς τους τομείς, επομένως να αποφύγεις τη λήψη μεγάλων αποφάσεων.

https://www.instagram.com/p/CPR1W05n-qi/

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Μπορεί να βλέπεις τα πράγματα από μια νέα προοπτική. Είναι σαν να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκέφτεσαι ολόκληρη την εικόνα αντί να εστιάζεις σε μια μικρή λεπτομέρεια. Οι νέες ευκαιρίες ευθυγραμμίζονται προς όφελός σου, ωστόσο, πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό για το πού θα κατευθυνθείς στη συνέχεια. Τα σχέδια δεν προχωράνε πάντα, γι' αυτό αγκάλιασε αυθόρμητες παρεμβάσεις.

Ταύρος

Ο τρόπος με τον οποίο επενδύεις το χρόνο, την ενέργεια και το συναίσθημα σου λέει πολλά για το πώς εξελίσσεται η επιτυχία σου. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς εάν διαθέτεις τους πόρους σου με ουσιαστικό τρόπο. Αφιέρωσε χρόνο για να διευθετήσεις τα χρέη, να κάνεις σοφές οικονομικές επενδύσεις και να επανεξετάσεις τα όρια στις σχέσεις σου. Αφήσε την αλλαγή να πυροδοτήσει έναν βαθύτερο μετασχηματισμό.

Δίδυμοι

Είσαι στη μέση τόσο απροσδόκητων αλλαγών και ενθαρρύνεσαι να ωριμάσεις ως άτομο. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ορισμένες από τις σχέσεις σου να μην συμμετέχουν σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Αν βρεθείς να λες «αντίο» σε κάποιον σημαντικό, αγκάλιασε το αναπόφευκτο καθώς θα λες επίσης «γεια» σε κάποιον νέο.

Καρκίνος

Μπορεί να είσαι τυφλή ως προς τη συνειδητοποίηση ότι οι καθημερινές σου συνήθειες και η ρουτίνα ευεξίας δεν υποστηρίζουν τον καλύτερο εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείς τον τρόπο που δεσμεύεις την καθημερινή σου ζωή. Επανεξέτασε τις προτεραιότητές σου, όπως την υγεία σου, τη δουλειά σου και τη συνολική προοπτική σου για την ευεξία σου. Αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου με πρακτική δράση.

Λέων

Μπορεί να αισθανθείς μια βαθύτερη επιθυμία να εκφραστείς καλλιτεχνικά. Μπορεί να αγκαλιάζεις το γεγονός ότι οι φόβοι και οι αναστολές που σε εμποδίζουν να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου δεν έχουν θέση στο μέλλον σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια πιο ουσιαστική δέσμευση για να τιμήσεις τη φαντασία σου και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να νιώσεις τη χαρά που αξίζεις να νιώσεις.

Παρθένος

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απορροφήσει τα σοκ της αλλαγής. Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ζωή σου καθώς και την οικογενειακή σου δυναμική. Ωστόσο, η ουσία είναι ότι ενθαρρύνεσαι να δημιουργήσεις το σπίτι που πάντα ήθελες να έχεις. Εμπότισε τη ζωή σου με την αγάπη, την ιδιωτικότητα και την ιερότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένη.

https://www.instagram.com/p/CPRcpAWrvI9/

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείς την επιθυμία να βγάλεις κάτι από το στήθος σου, για να πεις τελικά αυτό που πάντα ήθελες να πεις. Έχεις μια φωνή για έναν λόγο και ήρθε η ώρα είναι να τη χρησιμοποιήσεις. Προχώρησε με μια θαρραλέα δέσμευση να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Ωστόσο, θυμήσου να χρησιμοποιήσεις τα λόγια σου για να εκδηλώσεις το όραμά σου για μια καλύτερη πραγματικότητα.

Σκορπιός

Μπορεί να συμβιβαστείς με απότομες και ουσιαστικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αναγκαστείς να επανεξετάσεις τη διαφορά μεταξύ αυτού που θέλεις και αυτού που χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεσαι υλιστικά πράγματα για να αποδείξεις ότι είσαι επιτυχημένη και αξίζεις θαυμασμού. Όρισε οικονομικούς στόχους που αντικατοπτρίζουν τις βαθύτερες ανάγκες σου.

Τοξότης

Προετοιμάσου για απρόβλεπτες αλλαγές που θα συμβούν σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σου. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται τυχαίες στην αρχή, αλλά τελικά έχουν σχεδιαστεί για να σε παρασύρουν από τη ζώνη άνεσής σου και να σε αναγκάσουν να αγκαλιάσεις το απόλυτο πεπρωμένο σου. Μερικές φορές, το σύμπαν πρέπει να παρέμβει και να σε βάλει στο μονοπάτι που πρέπει να ξεκινήσεις.

Αιγόκερως

Μπορεί να χωρίζεις από διάφορα με πόνο που έχεις συγκαλύψει. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να κρατάς πληγές από το παρελθόν σου. Τώρα είναι η ώρα να συμμετάσχεις στην απαραίτητη θεραπεία, θεραπεία και πνευματική αναζωογόνηση που θα σε απαλλάξει από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Απελευθερώσου από τα εσωτερικά σου εμπόδια.

Υδροχόος

Μπορεί να αναγκαστείς να σκεφτείς πιο προσεκτικά με ποιον επιλέγεις να περάσεις χρόνο. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στο ποια γίνεσαι και ήρθε η ώρα να επιλέξεις τους ανθρώπους σου πιο προσεκτικά. Μπορεί να είναι καιρός να συνεργαστείς με άτομα που αγκαλιάζουν παρόμοιους στόχους. Έχεις τη δύναμη να ξεκινήσεις μια επανάσταση εάν θέλεις.

Ιχθύς

Η καριέρα σου βιώνει μια κρίσιμη στιγμή. Μπορεί να αντιμετωπίζεις απότομες αλλαγές στην επαγγελματική σου πορεία που δεν περίμενες. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς σε στόχους καριέρας που ανταποκρίνονται περισσότερο στα όνειρά σου. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πολύ πίσω, εμπιστεύσου ότι οι καλύτερες ευκαιρίες έρχονται.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department