Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ετοιμάσου να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου

Η Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, με τόσο πολλούς συναρπαστικούς τρόπους



 

Το νέο φεγγάρι έχει να κάνει πάντα με μια νέα αρχή. Με το έναυσμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Βάζει τις βάσεις για να ακολουθήσεις την καρδιά σας αλλά και να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας. Στα μισά περίπου του καλοκαιριού, η Νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου στον Καρκίνο σας ωθεί να ακούσετε περισσότερο τα θέλω σας, να τα βάλετε σε μια σειρά και να τα κάνετε προτεραιότητά σας.

Κριός: ετοιμάσου για μια νέα αρχή

Σαν αρχηγός του ζωδιακού κύκλου, το νέο φεγγάρι στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου αφορά την κατεύθυνση της ενέργειάς σας στα προσωπικά σας ζητήματα. Τείνετε να υποτιμάτε τη σημασία μιας σταθερής βάσης στο σπίτι, αλλά θα σας γίνει αναγκαιότητα.

 

Ταύρος: Θα ενισχυθούν οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες

Έχετε την τάση να ακολουθείτε μια πιο αργή προσέγγιση για να μοιραστείτε τις απόψεις σας, αλλά στις 9 Ιουλίου, θα αισθανθείτε την ώθηση να μοιράζεστε τις ιδέες σας με έναν διαισθητικό τρόπο. Μην ντρέπεστε, οι άνθρωποι στο άμεσο περιβάλλον σας θέλουν να ακούσουν τι έχετε να πείτε.

 

Δίδυμοι: Θα υπάρξει ανάπτυξη στα οικονομικά σας

Ο δεύτερος οίκος σας που σχετίζεται με χρήματα και περιουσιακά στοιχεία θα τονιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκαλώντας νέες αρχές. Ενώ οι εκλείψεις μπορεί να έχουν αδειάσει το ταμείο σας, οι άφθονες οικονομικές αλλαγές που έρχονται είναι εδώ για να μείνουν.

 

Καρκίνος: θα ζήσετε μια εσωτερική μεταμόρφωση

Η σεζόν σας είναι εδώ, και το νέο αυτό φεγγάρι σας ταξιδεύει στο πρώτο σπίτι σας, συνοδευόμενος από τον ήλιο. Αντιμετωπίζετε πολλή προσωπική ανάπτυξη, οπότε φροντίστε να διπλασιάσετε τις πρακτικές αυτο-αγάπης.

 

Λέων: ώρα να βάλετε πρώτο τον εαυτό σας

Είχατε μια περίοδο όπου εστιάσατε με τη δυναμική των σχέσεων, αλλά το νέο φεγγάρι στον Καρκίνο έχει να κάνει με εσάς. Ήρθε η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτήν την ημέρα.

 

Παρθένος: η εποχή των φίλων

Η εποχή του καρκίνου σάς ζητά να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να απλώσετε τα κοινωνικά σας φτερά σαν πεταλούδα. Η 9η Ιουλίου θα είναι μια υπέροχη μέρα για να καλέσετε έναν παλιό φίλο με τον οποίο έχετε χάσει την επαφή. Αξίζετε να κάνετε καλές συνδέσεις με άλλους.

https://www.instagram.com/p/CRFXgG_NVw5/

Ζυγός: η καριέρα σου εκτοξεύεται

Αναμείνετε μερικές άξιες ευκαιρίες ανάπτυξης που σχετίζονται με την καριέρα σας. Είστε έτοιμοι για να αναζητήσετε συναισθηματική άνεση στο επάγγελμά σας, οπότε φροντίστε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας εάν προκύψουν σημαντικές αποφάσεις με προσανατολισμό στην επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Σκορπιός: ένα νέο ταξίδι πνευματικής αναζήτησης ξεκινά

Θα αισθανθείτε την τάση να δώσετε προτεραιότητα στο πνευματικό σας ταξίδι. Αυτή είναι η ώρα να κάνετε αυτή την κατάδυση και να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα διαλογισμού ή σε κσχολή γιόγκα. Η πνευματική σας έξοδος αξίζει μια φωνή.

 

Τοξότης: επαναπροσδιορίστε τα όριά σας

Είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τα πάντα με τους ανθρώπους γύρω σας, κάτι που δεν είναι πάντα το καλύτερο. Στις 9 Ιουλίου, πιθανότατα θα επανεκτιμήσετε ό,τι θέλετε να μοιραστείτε με τους γύρω σας σε σχέση με αυτό που θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως: Βλέπετε τις σχέσεις με νέο βλέμμα

Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον νέο κατά τη διάρκεια, ή η τρέχουσα σχέση σας μπορεί να αντιμετωπίσει μια αλλαγ.ή Η εποχή του Καρκίνου είναι η ώρα να αφιερώσετε ενέργεια στις ρομαντικές σας σχέσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι τις φροντίζετε.

 

Υδροχόος: Η φροντίδα του εαυτού σας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας υποχρεώσεων

Αυτό το νέο φεγγάρι επισημαίνει τις καθημερινές σας συνήθειες και τις μεθόδους αυτο-φροντίδας. Ελέγξτε με το σώμα σας για να δείτε τι χρειάζεται. Έχετε κάνει μεγάλο ταξίδι τελευταία, οπότε ίσως είναι καιρός να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας.

 

Ιχθύς: η δημιουργικότητά σας αγγίζει νέα ύψη

Στις 9 Ιουλίου, το νέο φεγγάρι θα διπλασιαστεί από την επιθυμία σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό νέο έργο ή προσπάθεια, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαισθητική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν