Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Προλαβαίνεις να βρεις αυτό το καλοκαίρι τον έρωτα της ζωής σου;

Ρωτήσαμε τα άστρα και σου φανερώνουμε τι θα παίξει από summer love, σύμφωνα με το ζώδιό σου



Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στη μέση του, θα θέλαμε να κινηθούμε προς την αγάπη και τον ρομαντισμό Αστρολογικά, αυτό το καλοκαίρι φέρνει επιθυμητές ενέργειες στους τρόπους μας - όλα αυτά θα μας κάνουν να λαχταρούμε να βγούμε έξω στο ζεστό αεράκι και να αγκαλιάσουμε τις εγκάρδιες επιθυμίες μας.

Κριός

Παρόλο που σε αντίθεση με τη θυελλώδη φύση σου, θέλεις κάτι περισσότερο από το πάθος στην ερωτική σου ζωή. Το θερινό ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου και το νέο φεγγάρι στις 9 Ιουλίου σε παρότρυναν να ξανασκεφτείς τον τύπο της σχέσης που λαχταράς να φέρεις στη ζωή σας. Η διευκρίνιση αυτού που ψάχνεις θα σε βοηθήσει να συναντήσετε μερικούς μνηστήρες στις 13 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης Αφροδίτη-Άρη και στις 8 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στον Λέοντα. Αυτές οι συναντήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πλήρη σχέση με την φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου. Ήδη σε σχέση; Τα πράγματα θα γίνουν ζεστά και σαφή με το ταίρι σου στις 9 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του νέου φεγγαριού του Καρκίνου, στη συνέχεια αισθησιακά και ονειρικά στις 16 Αυγούστου όταν η παθιασμένη Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό.

 

Ταύρος

Θέλεις κάτι περισσότερο από την αγάπη - μια αληθινή συνεργασία στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε με το ταίρι σας με βαθύτερους τρόπους από όσο νόμιζες ποτέ. Με τη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό να είναι το θεμέλιο της σχέσης σας, θα είναι εύκολο να δεσμευτείτε - ή να το επαναλάβετε – από τις 13 Ιουλίου και μετά, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνονται στο Λέοντα. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα είναι εύκολο και άνετο. Η μόνη εξαίρεση είναι η 19η Αυγούστου, όταν ο επαναστατικός πλανητικός πείρος του Ουρανού μπορεί να σας βάλει στη διάθεση να γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει. Ίσως ξεκινήσετε έναν καυγά ακονίζοντας τα νύχια σας, λόγω της πλανητικής πλάτης του Ουρανού. Εκτός από αυτό, μπορείτε να περιμένετε να χαθείτε σε ένα ρομαντικό όνειρο - ειδικά στις 21 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στη γήινη Παρθένο, και στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό.

 

Δίδυμοι

Το τέλος της οπισθοδρόμησης του Ερμή στις 22 Ιουνίου και (και η μετα-οπισθοδρομική περίοδος «ρετρό σκιά» στις 7 Ιουλίου) θα έχει ανοίξει την πόρτα για νέες σχέσεις. Διψάτε για ενθουσιασμό και θέλετε να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα μετά τις 13 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα. Όμως, δεδομένου ότι είστε κοινωνική πεταλούδα, θα είναι δύσκολο για κάποιον να σας εμποδίσει να εξερευνήσετε και να συνδεθείτε με έναν νέο πιο δροσερό τρόπο. Τα πράγματα θα αλλάξουν στις 16 Αυγούστου (τότε η Αφροδίτη μπαίνει σε πορεία φλερτ με τον Ζυγό), όταν μια συνάντηση σας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον σπέσιαλ. Αυτό το άτομο δεν θα είναι ο συνηθισμένος τύπος σας, αλλά περίπου στις 30 Αυγούστου, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο σημάδι δέσμευσης του Ζυγού, θα βρεθείτε ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους.

 

Καρκίνος

Η αγάπη είναι στον αέρα αυτό το καλοκαίρι. Όμως, Καρκίνοι, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε χειραγώγηση για να πάρετε τον τρόπο σας ή να προσκολληθείτε σε άτομα που δεν σέβονται τα όριά σας. Μια έντονη αντίθεση στην Αφροδίτη-Πλούτωνα στις 23 Ιουνίου και μια πανσέληνο Αιγόκερω την επόμενη μέρα θα σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη να ελέγξετε την εκκολαπτόμενη κατάσταση ή την τρέχουσα σχέση σας. Ή, ο σύντροφός σας θα μπορούσε να είναι αυτός που κανονίζει όλα τα πλάνα (κάτι που πολύ σας ενοχλεί). Ο καθορισμός αυστηρών ορίων την 1η Ιουλίου (όταν ο Άρης και ο Κρόνος αντιτίθενται ο ένας στον άλλο) θα στρέψουν την ενέργεια και θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε την κατεύθυνση της σχέσης κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου. Τα πράγματα μπορούν και θα γίνουν καλύτερα εάν ελαχιστοποιήσετε το δράμα και ηρεμήσετε.

 

Λέων

Στις αρχές του καλοκαιριού καταφέρατε να κρατήσετε την καρδιά σας προστατευμένη. Μόνο στις 13 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον Ήλιο σας, πραγματικά βγάζετε τον εαυτό σας στο κόσμο και αρχίζετε να συναντάτε άτομα από κοντά. Ο λόγος είναι ότι περνάτε από σημαντικές αλλαγές στον τύπο του συντρόφου που προσελκύετε - και μόνο με αργά βήματα, μπορεί να βρεθείτε σε μια σοβαρή σχέση. Η πραγματικότητα είναι, ωστόσο, ότι ίσως χρειαστεί να φιλήσετε πρώτα μερικούς βατράχους - αλλά θα βρείτε τον δικό σας τύπο μόνο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Υδροχόου στις 23 Ιουλίου, και μπορείτε να περιμένετε να εμβαθύνετε τη δέσμευση κατά τη διάρκεια του γαλάζιου φεγγαριού του Υδροχόου στις 22 Αυγούστου

 

Παρθένος

Η υπεράσπιση του φλερτ ή του συντρόφου σας θα επηρεάσει τις φιλίες σας, καθώς θα αρχίσετε να απομακρύνεστε λόγω των κριτικών τους. Αντί να εστιάζετε στην αρνητικότητα, ανοίξτε την καρδιά σας για να εξελίξετε την κατάστασή σας στις 21 Ιουλίου και 11 Αυγούστου όταν η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στην Παρθένο, αντίστοιχα. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα νιώσετε σαν να έχετε επεκτείνει πλήρως την καρδιά σας. Η πανσέληνος των Ιχθύων της 20ης Σεπτεμβρίου είναι μια εξαιρετική στιγμή για προβληματισμό και ρομαντισμό με το ταίρι σας και σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στο φθινόπωρο με τη σχέση σας σε μια πιο σταθερή ρότα.

 

Ζυγός

Η γοητεία σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της μετά τις 27 Ιουνίου, όταν η αγάπη της Αφροδίτης μπαίνει στη ζωή του Λέοντα. Θα θέλετε να φλερτάρετε με πολλά άτομα (όχι μόνο ένα) που διασχίζουν το δρόμο σας. Κρατήστε ανοιχτές τις επιλογές σας πριν εγκατασταθείτε στο πρώτο άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι κάνετε κλικ. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα και μπορείτε να επιλέξετε τα επικρατέστερα προς το τέλος αυτού του μήνα, λόγω τριών πλανητικών κινήσεων: η πανσέληνος του Υδροχόου στις 23 Ιουλίου, ο Δίας που οπισθοδρομεί στον Υδροχόο στις 28 Ιουλίου και το γαλάζιο φεγγάρι του Υδροχόου στις 22 Αυγούστου. Να περιμένετε μια ανοδική αλλαγή στη σχέση σας αυτόν τον μήνα, ιδίως μετά τις 13 Ιουλίου (όταν υπάρχει μια παθιασμένη σύζευξη Αφροδίτης-Άρη), και 21 Ιουλίου (όταν η ρομαντική Αφροδίτη μετατοπίζεται σε Παρθένο) και στις 16 Αυγούστου (όταν κινείται ο Πλανήτης της Αγάπης) σε Ζυγός). Ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο και να επαναφέρετε τον εαυτό σας στο SO.

 

Σκορπιός

Αυτό το καλοκαίρι δεν ψάχνετε για ένα απλό ρομαντισμό - αλλά διασκεδάζετε να αναδεικνύετε τον τελευταίο σας ενθουσιασμό στο Instagram σε όλους τους φίλους σας. Απλώς να γνωρίζετε ότι η κατάσταση θα γίνει κάτι περισσότερο από ένα καλοκαίρι που ξεκινάει στις 19 Αυγούστου, λόγω της οπισθοδρόμησης του Ουρανού που σας προτρέπει να επιλύσετε τα ζητήματα σχέσης σας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να αντισταθείτε στη δέσμευση, μπορεί να γίνουν τα πράγματα πιο σοβαρά (παρόλο που θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσετε ότι αυτό δεν θα συμβεί και θα προσπαθήσετε να σαμποτάρετε τον ανθισμένο ρομαντισμό). Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχετε καταπληκτικά νέα σχετικά με τη σχέση ζωής που θα μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας στις 8 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στο Λέοντα.

 

Τοξότης

Θα νιώσετε μια αίσθηση συναισθηματικής ανακούφισης τη στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε στις 22 Ιουνίου και μια ακόμη βαθύτερη ηρεμία όταν βγήκε από τη σκιά μετά την οπισθοδρόμηση στις 7 Ιουλίου. Όλα τα τρέχοντα ζητήματα σχέσης σας θα εξαφανιστούν, καθώς και οι ενοχλητικές σας παρατηρήσεις που εμφανίστηκαν ξανά τις τελευταίες εβδομάδες. Εάν είστε single, τότε η νέα Σελήνη του Καρκίνου στις 9 Ιουλίου είναι η ιδανική στιγμή για να μπείτε δυναμικά στις εφαρμογές γνωριμιών. Μπορεί να συναντήσετε ένα φλερτ μετά τις 13 Ιουλίου, όταν η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Άρη φέρνει μια προσωρινή σύνδεση. Καλή διασκέδαση και ραντεβού. Γύρω στο γαλάζιο φεγγάρι της 22ης Αυγούστου, ωστόσο, θα συνδεθείτε με κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδότησε το αποκορύφωμα όλων των προσπαθειών που καταβάλατε στην εύρεση και διατήρηση της αγάπης. Η προειδοποίηση για τον ρομαντισμό του παραμυθιού σας είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές στιγμές αυτό το καλοκαίρι στην οποία η σχέση σας θα δοκιμαστεί. 23 και 24 Ιουνίου (όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας αντιτίθενται ο ένας στον άλλο, ακολουθούμενη από την πανσέληνο του Αιγόκερω) θα είναι μια δοκιμαστική στιγμή για ρομαντισμό, λόγω αγώνων εξουσίας και τριγωνικών καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια. Η εκμάθηση να διατηρείτε ισχυρά όρια στη σχέση σας είναι απαραίτητη (ένα μάθημα που θα μάθετε από τη νέα Σελήνη του Καρκίνου στις 9 Ιουλίου). Μετά από αυτό, το υπόλοιπο της καλοκαιρινής σας αγάπης θα είναι μια έκρηξη χωρίς ανησυχίες ή άγχος.

 

Υδροχόος

Σαν να έχεις συμβιβαστεί υπερβολικά στην κατάσταση σου, κάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν να μην σου δίνεται ο σύντροφός σου όσο επιθυμείς. Η σύνδεση Αφροδίτη-Άρη στις 13 Ιουλίου στον περήφανο Λέων σας φέρνει στη συνειδητοποίηση ότι έχετε δώσει πάρα πολλά και δεν λαμβάνετε αρκετά πίσω. Θα προσελκύσετε την ισορροπία που θέλετε στο νέο φεγγάρι του Λέοντα στις 8 Αυγούστου, αν κάνετε ένα μεγάλο βήμα πίσω από τη μικροδιαχείριση της δυναμικής με το ταίρι σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνετε τα πράγματα. Αντίθετα, θα μπορείτε να κρυώσετε τα υπερβολικά ενθουσιώδη συναισθήματά σας. Η λήψη της ψυχρής και ήρεμης προσέγγισης κατά τη διάρκεια της πανσέληνου στον Υδροχόο στις 23 Ιουλίου και το γαλάζιο φεγγάρι στο ίδιο ζώδιο στις 22 Αυγούστου θα σας φέρει πίσω στο κέντρο σας όταν πρόκειται για ραντεβού, ακόμα κι αν είστε παθιασμένοι στη σχέση σας.

 

Ιχθύς

Η σύζευξη Αφροδίτη-Άρη στις 13 Ιουλίου σάς παρακίνησε να συζητήσετε τα συναισθήματά σας με το φλερτ ή το ταίρι σας και να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Θα σταματήσετε να πουλάτε την καρδιά σας από αυτό που επιθυμεί και θα αυξήσετε τη δέσμευσή σας. Εάν είστε single, τότε θα βρείτε αγάπη όταν το περιμένετε λιγότερο στις 21 Ιουλίου όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο. Ωστόσο, μπορείτε να πατήσετε αμέσως το κουμπί παύσης στην κατάσταση επειδή κινείται πολύ γρήγορα. Ωστόσο, μην χάσετε την ευκαιρία να είστε με κάποιον που θα ανάψει τη φωτιά σας λόγω της ασυμβατότητάς της. Τα περισσότερα θέματα της καρδιάς δεν είναι πρακτικά. Στο ρομαντισμό πρέπει να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.