Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τι φέρνει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου για το ζώδιό σου

Γίνεται στις 21 του μήνα και ετοιμάσου για αλλαγές



Η επόμενη Πανσέληνος γίνεται στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στους Ιχθύς: και ιδού τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σου. Οι Πανσέληνοι είναι συναισθηματικές, αντανακλαστικές εποχές του μήνα, όταν ανατρέχουμε σε όσα έχουμε πετύχει, φέρνουμε σε εφαρμογή τα πράγματα, απελευθερώνουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πλέον ή δεν θέλουμε στη ζωή μας και επεξεργαζόμαστε γεγονότα.

Η Παρθένος και οι Ιχθύς έχουν πολύ αντίθετες ενέργειες και προτεραιότητες - επομένως πρόκειται για την εναρμόνιση των επιρροών τους στην καθημερινή μας ζωή. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις ρουτίνες της Παρθένου, τη σωματική υγεία και την ανάγκη για τάξη και τη διαίσθηση των Ιχθύων, την πνευματική υγεία και το δημιουργικό χάος.

Το «γλυκό σημείο» μεταξύ των δύο έγκειται στη γνώση και την αντιμετώπιση των πνευματικών μας αναγκών. Ωστόσο, χρειαζόμαστε τη φαντασία μας για να πυροδοτήσουμε τις φιλοδοξίες μας και την οργάνωσή μας για να κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.

Τι όνειρο χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε αυτήν την Πανσέληνο; Τι πρέπει να αρχίσετε να εκδηλώνετε για να περάσετε από τη φαντασίωση στην πραγματικότητα;

Συνέχισε να διαβάζεις…

https://www.instagram.com/p/CT2xnXbhuh2/

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργήστε το δικό σας «όραμα αγάπης» και οπτικοποιήστε τα ιδανικά της σχέσης των ονείρων σας. Πώς θα ήταν, πώς θα αισθανόσασταν με το να ήσασταν ερωτευμένοι και να σας στηρίζει η αγάπη; Το θέλετε. Δοκιμάστε το! Και εκπέμπετε αυτό ως σήμα στον κόσμο. Οραματιστείτε το ιδανικό σενάριο και το άτομο που σας ενδιαφέρει κάθε πρωί και στείλτε την άνευ όρων αγάπη σε αυτόν τον ιδανικό σύντροφο (είτε είναι γνωστός είτε άγνωστος). Μπορείτε να προσελκύσετε την ονειρική σας ερωτική ζωή αυτόν τον μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή είναι ευεργετική και θυμίζει τυχερό αστέρι και σου χαρίζει μια κοσμική ευχή. Κάντε την να μετρήσει! Όσο υψηλότερα στοχεύετε, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Βγάλτε από αυτό κάτι μεγάλο, φαινομενικά αδύνατο, εγκάρδιο και μακροχρόνιο. Τολμήστε να ονειρευτείτε. Κάντε απροκάλυπτες κινήσεις προς την κατεύθυνση του ονείρου σας αυτήν την Πανσέληνο και το σύμπαν θα σας φέρει μια απίστευτη ​​ευκαιρία για να το πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δημιουργικότητα είναι ένα από τα δώρα σας - μπορείτε να φτιάξετε κάτι από το τίποτα, ένα κενό φύλλο χαρτιού δεν ενοχλεί έναν Δίδυμο! Η πανσέληνος αυτή ζητά να πάρετε το κενό φύλλο χαρτιού και το brainstorm, τον χάρτη του μυαλού, το doodle και την ονειροπόληση στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Από το χάος και το σκαρίφημα θα προκύψει μια αστραφτερή νέα ιδέα. Δεν ξέρετε καν τι είναι ακόμα. Προέρχεται από ένα ασυνείδητο σκαρίφημα και κάτι ακόμα ασχημάτιστο. Λοιπόν, σκεφτείτε ιδέες και δώστε στο όραμά σας εικόνα και πνοή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη για ασφάλεια είναι η μυστική σας ανασφάλεια στη ζωή! Λαχταράτε για ασφάλεια, προστασία, βεβαιότητα και σταθερότητα. Γίνετε ο δικός σας «βράχος» αυτήν την Πανσέληνο, και απευθυνθείτε σε μια περιοχή της ζωής που αυτή τη στιγμή μοιάζει ανασφαλής ή εκτεθειμένη. Η τωρινή πανσέληνος δείχνει ότι οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα αναπτυχθούν και θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος, δημιουργώντας ένα «δίχτυ ασφαλείας» που θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα. Εάν φτιάξετε το δικό σας  «δίχτυ», κανείς άλλος δεν μπορεί να το ελέγξει ή να το αφαιρέσει.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να εγχύσετε περισσότερη διασκέδαση και δημιουργικότητα στη ρουτίνα της καθημερινής ζωής, της εργασίας και των δουλειών. Η τωρινή πανσέληνος αναδεικνύει την έμφυτη και φυσική σας δίψα για περιπέτεια, κινδύνους και υψηλή διαβίωση. Δεν μπορείτε να ζήσετε σαν ένας ροκ σταρ 24:7, αλλά ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ρίξετε περισσότερη «μαγεία ροκ σταρ» στην καθημερινότητα και τη ζωή σας. Κάντε μια προσπάθεια τώρα και η ζωή θα αποκτήσει αρκετή από τη λάμψη σας ως Λέοντες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, αλλά, σύμφωνα με τις αρχές του ζωδίου σας, θέλετε να το κάνετε σωστά. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργάζεστε ό,τι κάνατε, χάσατε, επιτύχατε και μάθατε. Εξιλέωση ή συγγνώμη για οτιδήποτε αισθάνεστε ότι πρέπει. Ευχαριστώντας ή δείχνοντας εκτίμηση σε όσους σας βοήθησαν. Γιορτάζοντας πλήρως αυτήν την υπέροχη φάση της ζωής σας, και εκείνους με τους οποίους τη ζήσατε. Γιατί τώρα; Επειδή τα γεμάτα φεγγάρια αφορούν την ολοκλήρωση και την απελευθέρωση, δημιουργώντας χώρο για νέα και συναρπαστική ενέργεια. Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται. Κάντε αυτό το κλείσιμο σωστά και η νέα ιστορία θα έρθει γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να γιορτάσετε και να επισημάνετε τα πράγματα στη ζωή για τα οποία είστε πιο περήφανοι και θέλετε να αποκομίσετε περισσότερα! Η τωρινή πανσέληνος δίνει ένα σήμα ότι είχατε μεγάλη επιτυχία και το κάνατε εξαιρετικά, και μπορείτε να βασιστείτε ακόμη περισσότερο σε αυτήν τη ρουτίνα απόδοσης. Η αναγνώριση δημοσίως για όσα έχετε επιτύχει, αγαπάτε και θέλετε, θα ωθήσει τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό! Όλα έχουν μπει σε μια ρώτα και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της σκληρής σας προσπάθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ένα κλειστό βιβλίο, αλλά βαθιά μέσα σας βρίσκεται ένας πυρήνας λαχτάρας για κάτι (ή κάποιον) που, αν και δεν έχετε μοιραστεί ποτέ με κανέναν, σας κινητοποιεί έντονα κάθε μέρα (και νύχτα). Η τωρινή πανσέληνος είναι μια πρόσκληση από τον κόσμο για να δώσει φωνή και εστίαση σε αυτή τη λαχτάρα. Μοιραστείτε το σε κάποιον. Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε, τότε γράψτε στον εαυτό σας ένα γράμμα για αυτό. Αυτό το πρώτο βήμα έκφρασης θα ξεκινήσει την μπάλα να κυλάει για να δείτε πώς μπορείτε πραγματικά να το εκδηλώσετε ως ελπίδα και επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να ζείτε με έναν πιο πνευματικό τρόπο γενικά, να αισθάνεστε συντονισμένοι με μια δύναμη ή ενέργεια έξω από τη δική σας προσωπικότητα ή δύναμη ζωής. Θέλετε να είστε μέρος μιας μεγαλύτερης συλλογικής ομάδας, να δονείται σε ένα υψηλότερο επίπεδο, να έχετε οράματα, να νιώθετε πάντα ικανοποιημένοι και ήρεμοι, να γνωρίζετε καλύτερα τα μυστικά του Σύμπαντος! Η τωρινή πανσέληνος σας ζητά να πάτε ένα ταξίδι ανακάλυψης. Δοκιμάστε διαφορετικές εσωτερικές μεθόδους - εργαστείτε συστηματικά - και δείτε τι σας ταιριάζει. Σκεφτείτε τον διαλογισμό, το ρέικι, την αρωματοθεραπεία, το ταρώ, περιπατητικές προσεγγίσεις, παλινδρομήσεις της προηγούμενης ζωής… δοκιμάστε τα ΟΛΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδιά σας είναι πάντα υλικά, φιλόδοξα και μακροπρόθεσμα. Στοχεύετε με φυσική άνεση, ονειρεύεστε μεγάλα όνειρα (και ποτέ στο σπίτι), εργάζεστε πιο σκληρά από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο. Το τωρινό γεμάτο φεγγάρι σάς δίνει την άδεια να ξεκινήσετε την έρευνα για το πιο τολμηρό σχέδιό σας - ίσως χρειαστούν δέκα χρόνια για να γίνει αυτό πραγματικότητα, αλλά αυτή η διαδικασία ξεκινάει ΤΩΡΑ. Σχετίζεται με την εργασία ή το σπίτι / την τοποθεσία σας. Αντανακλά μια πορεία και στόχο που οδηγεί στην τελική επιτυχία και επίτευξή σας. Και αυτή η ιστορία ξεκινά από αυτή την Πανσέληνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εφαρμόστε τις ειλικρινείς επιθυμίες σας σε ένα έργο, σχέση ή ρόλο στον οποίο έχετε δεσμευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε δουλέψει τόσο πολύ, πολύ σκληρά και χρειάζεστε κάποια επιβράβευση-ενθάρρυνση για να συνεχίσετε. Μην τα παρατάτε. Πάρτε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια και εφαρμόστε την στον στόχο για τον οποίο έχετε δουλέψει περισσότερο. Τώρα είναι η ώρα να ψάξετε και να συνεχίσετε. Οραματιστείτε τη γραμμή τερματισμού, το τελικό παιχνίδι, τη φιλοδοξία που πραγματοποιήθηκε… και προχωρήστε προς αυτήν. Είστε τόσο κοντά.

ΙΧΘΥΣ

Ονειρεύεστε μια προσωπική μεταμόρφωση - είτε πρόκειται για τη δουλειά, την εμφάνιση, το σπίτι ή τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε σχεδόν να αγγίξετε το «πριν vs μετά» και ελπίζετε ότι μπορείτε να το αποσύρετε από την πραγματική ζωή. Η τωρινή πανσέληνος είναι ένα κοσμικό πέρασμα για να προχωρήσουμε και να κάνουμε αυτή τη μεταμόρφωση πραγματικότητα, Ιχθύς. Ξεκινήστε το makeover αμέσως τώρα! Αυτή τη φορά από τον επόμενο μήνα, όλα θα μπορούσαν να είναι και να φαίνονται εντελώς διαφορετικά για εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα