Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η εβδομάδα μόδας της Mercedes-Benz Fashion Week Russia ξεκίνησε και το allyou είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της για την Ελλάδα

Ζωντανά από το Μουσείο της Μόσχας σας μεταφέρουμε στη front row, μέσα από τον ειδικό player, στα shows των 70+ σχεδιαστών



Το allyou, ο αποκλειστικός συνεργάτης της Mercedes-Benz Fashion Week Russia για την Ελλάδα, σας μεταφέρει στη front row και μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα από τον ειδικό player, τις επιδείξεις των 70+ σχεδιαστών που συμμετέχουν. 19 έως 23 Οκτωβρίου, ζωντανά από το Μουσείο της Μόσχας μέσω του allyou.gr!

Η εβδομάδα μόδας της Mercedes-Benz, η Ρωσία ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου στο Μουσείο της Μόσχας. 70+ σχεδιαστές θα δείξουν τις νέες συλλογές τους στη Μόσχα και σε άλλες ρωσικές πόλεις - Αγία Πετρούπολη, Εκατερίνμπουργκ και Σότσι. Το MBFW Russia θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές ροές παρουσιάσεων βίντεο από σχεδιαστές σε Βολιβία, Βραζιλία, Γερμανία, Ισραήλ, Νιγηρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στις 25 Οκτωβρίου, η παράσταση της Bicholla θα πραγματοποιηθεί στο Petrovsky Palace (Μόσχα).

Όλα τα shows και οι παρουσιάσεις θα είναι ζωντανά σε live streaming στην επίσημη ομάδα της MBFW Ρωσίας στο Vkontakte, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο της Ρωσίας και των Ιστοσελίδων των Εταίρων της CIS και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 https://www.instagram.com/p/CVOIkq3s-6D/

14 σχεδιαστές κέρδισαν επιχορηγήσεις για τη συμμετοχή τους στο MBFW Russia

Η Ρωσία για άλλη μια φορά προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη επιχορήγησης στους σχεδιαστές. Το συμβούλιο κήρυξε 14 νικητές, τους Jenesaq, BLCV, ABZAEVA, INNOMINATE, Sasha Gapanovich, SaiJamin, ZA_ZA, Maison Kaleidoscope, SEYANA, K/TITOVA, AL KAFTAN, Agatha Ænter, BARBINO, Gerda Irene. Οι επιχορηγήσεις από το ταμείο της μόδας θα επιτρέψουν στους ταλαντούχους σχεδιαστές να φέρουν τα shows τους στην εβδομάδα μόδας της Mercedes-Benz χωρίς χρέωση.

 spama

#Mbfwrussia συμμετέχοντες

Οι ακόλουθοι Ρώσοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στην εβδομάδα μόδας της Mercedes-Benz στις 19 Οκτωβρίου έως 23: ROGOV, Masha Tsigal, ZA_ZA, Yana Besfamilnaya, NASTYA NEKRASOVA, Sasha Gapanovich, K/TITOVA, INNOMINATE, Institute of business and design (B&D), Elena Souproun, ALENA NEGA, BARBINO, Julia Dalakian, M.I.R.277, SERGEY SYSOEV, KISSELENKO, N.LEGENDA, Agatha Ænter, ABZAEVA, Jenesaq, NASTYA POLUNINA, Gerda Irene, Maison Kaleidoscope, RigRaiser, VINA, Paulain, Online Academy of Branding and Design METRICS, MARFAFEDOROVA, SEYANA, BLCV, GUREVICH, SaiJamin, TEPLITSKAYA DESIGN, AL KAFTAN, It is ART PIECE, Ansel Kod Mody, `Rishi, kreamonz, και άλλοι.

Ειδικά για το MBFW Russia, η Slava Zaitsev πρόκειται να παρουσιάσει την αναδρομική της συλλογή, με αναφορές στις παραδοσιακές λαϊκές φορεσιές σε συνδυασμό με τη σύγχρονη μόδα.

Επιπλέον, η εβδομάδα μόδας θα έχει συμμετοχές και από σχεδιαστές από άλλες χώρες, δηλαδή - Kyle ho, Studio Christoph Ritter (από το Ηνωμένο Βασίλειο), Juan de la Paz (Βολιβία), Cute-Saint (Νιγηρία), Βαλεντίνς (Ισραήλ ) κ.ά.

Η περιοχή της Σαρδηνίας, η τιμώμενη της εβδομάδας μόδας, θα παρουσιάσει τις τοπικές μάρκες της στο MBFW Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των Davide Simula, Emma Ibba, Giusy Mura, Marco Marongiu, Maria Teresa Carletti, Marita Balazs, Paola Salis, Sonia Flauto.

Ανταλλαγή σχεδιαστών

Οι σχεδιαστές της MBFW του Βερολίνου συμμετέχουν επίσης στο πλαίσιο της νέας μορφής MBFW International Edition, η οποία στοχεύει στην εντατικοποίηση της δημιουργικής ανταλλαγής μεταξύ του ατομικού MBFW, προσφέροντας στα ταλέντα τους μια παγκόσμια πλατφόρμα και δίκτυο. Το MBFW Berlin μαζί με το Open Studio της μόδας παρουσιάζει μια ταινία μόδας με 14 σχεδιαστές που επικεντρώνονται στην παραγωγή με βιώσιμο και ηθικό τρόπο. Μεταξύ αυτών είναι: Anciela, Anekdot, Barabara, Buki Akomolafe, Church of the Hand, #Damur, Emeka, Fade Out Label, Grandma would approve, New Blue, Rafael Kouto, Soup Archive, Therapy, Top Mantaden.

 https://www.instagram.com/p/CVOkGbgoqcD/

Το κεντρικό θέμα

Στη νέα εποχή, το Infanta, το παραδοσιακό σύμβολο της εβδομάδας μόδας, εμπνέεται από το πράσινο ψηφιακό θέμα και δημιουργείται στο AR (την αυξημένη πραγματικότητα). Το AR είναι διαθέσιμο μέσω του QR Code - ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να ανεβάσει ένα selfie με το infanta. Το φόρεμα της Infanta διαθέτει οικολογικό μυκήλιο και 3D τυπωμένα στοιχεία. Η Viktoria Volokitina σχεδίασε το Infanta στο AR - μία καλλιτέχνιδα μέσων ενημέρωσης που εργάζεται στο AR και το VR

 https://www.instagram.com/p/CVPi_fKD8Vs/

Αποκλειστική λίστα αναπαραγωγής στο Yandex.Music

Τι μπορεί να εμπνεύσει την κατασκευή νέων συλλογών καλύτερα από έναν συνδυασμό οργάνωσης δειγμάτων, εντυπωσιακών μελωδίων, ανεβάζοντας το ρυθμό; Ειδικά για την υπηρεσία Yandex.Music Streaming, Mercedes-Benz Fashion Week Russion Designers συνέταξε μια λίστα αναπαραγωγής με κομμάτια που τους βοηθούν να δημιουργήσουν την ολοκαίνουργια εμφάνιση. Τη λίστα αναπαραγωγής θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή και στην ιστοσελίδα από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 23.

 

Mercedes-Benz Fashion Week Russia:

https://vk.com/mbfwrussia (official social media of the project)

https://www.instagram.com/mbfwrussia

https://www.facebook.com/MBFWRussia

https://www.tiktok.com/@mbfwrussia

https://t.me/mbfwrussia

https://twitter.com/MBFWR

https://www.youtube.com/user/mbfweekrussia 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της