Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

And Just Like That: Το νέο τρέιλερ για την επανεκκίνηση του Sex And The City (κι όλα όσα θέλεις να μάθεις)

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά… κι ανυπομονούμε



Το γνωρίζεις ήδη κι ανυπομονείς. Η επανεκκίνηση του Sex and the City, επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας μαζί του ένα κύμα κλασικής νοσταλγίας της δεκαετίας του '90. Από τότε, είμαστε κολλημένοι με κάθε μικρή είδηση ​​που θα μπορούσαμε να μάθουμε – έτσι εδώ, θα βρείτε απολύτως όλα όσα γνωρίζουμε για το And Just Like That, από τη δράση πίσω από τα παρασκήνια μέχρι το νέο καστ (είναι η Nicole Ari Parker η νέα Kim Cattrall;).

Τα μεγαλύτερα νέα; Έχουμε ολοκαίνουργιο τρέιλερ – πλήρες με μια σειρά από πολυτελή ρούχα – για να απολαύσουμε. Το τρέιλερ δείχνει επίσης ένα σύντομο κλιπ του αείμνηστου Willie Garson (που έπαιξε τον καλύτερο φίλο της Carrie Bradshaw, Stanford) που δυστυχώς πέθανε νωρίτερα φέτος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τρέιλερ εδώ:

 https://www.youtube.com/watch?v=KNLwEjJPbcs

Έχουμε επίσης ημερομηνία κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο! Το And Just Like That θα προβληθεί στο HBO την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021, άρα κοντοζυγώνει και για εμάς η ώρα προβολής του.

 https://www.instagram.com/p/CWB6VjOrQV0/

Η Sarah Jessica Parker πρόσφατα απάντησε σε πικρόχολα «ηλικιακά» σχόλια

Στη νέα συνέντευξή της στο εξώφυλλο τον Δεκέμβριο του 2021 στη Vogue, η Sarah Jessica Parker, αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις αρνητικές αντιδράσεις που έχει ακούσει για την επιστροφή της σειράς, ιδιαίτερα εκείνων που ανησυχούσαν για το γεγονός ότι το καστ (όπως κάθε άνθρωπος ποτέ) έχει γεράσει. Μέσα στις δύο δεκαετίες που μεσολάβησαν από την πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδίου.

«Υπάρχει τόση πολλή μισογυνική φλυαρία ως αντίδραση σε εμάς που δεν θα μπορούσε ποτέ. Συμβεί. Σχετικά με έναν άνδρα αντίστοιχα», είπε στο περιοδικό.

Παρομοίως, ο δημιουργός της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλές θετικές αντιδράσεις, αλλά μια απαίσια απάντηση στο διαδίκτυο αφορούσε το ότι οι άνθρωποι μοιράζονταν φωτογραφίες των Golden Girls. Και είπα, «Ουάου, άρα είτε είσαι 35 είτε είσαι συνταξιούχος και ζεις στη Φλόριντα. Λείπει ένα κεφάλαιο εδώ.»

Η SJP σχολίασε τις αντιδράσεις σχετικά με φωτογραφίες που εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος με τον εαυτό της να ποζάρει με γκρίζα μαλλιά και ένα αμακιγιάριστο πρόσωπο, ενώ έκανε brunch με τον φίλο της, τον Andy Cohen του Bravo.

«Κάθομαι με τον Andy Cohen και έχει γεμάτα γκρίζα μαλλιά και είναι εξαιρετικός», είπε. «Γιατί είναι εντάξει για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω άνθρωποι! Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. «Έχει πάρα πολλές ρυτίδες, δεν έχει αρκετές ρυτίδες».

 https://www.instagram.com/p/CV0G2m2Lh8U/

«Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εντάξει με το πού βρισκόμαστε, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσικά και να μην φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα», πρόσθεσε. «Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τι θα κάνω για αυτό; Σταματήστε να γερνάτε; Εξαφανιστείτε;»

Όσον αφορά το πραγματικό σόου, οι εικόνες από το σετ έδωσαν μια σημαντική ένδειξη για την κατάσταση της σχέσης μεταξύ της Carrie Bradshaw και του συντρόφου της, Mr Big. Θα μπορούσε επιτέλους να τελειώσει η ταραχώδης ερωτική τους ιστορία;

Οι εικόνες, που κοινοποιήθηκαν από την Mail Online, δείχνουν τη Σάρα να μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί με τον συμπρωταγωνιστή Τζον Τέννεϊ στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς. Εν τω μεταξύ, ο Chris Noth (που έπαιξε τον Big), δεν έχει ακόμη δει να κινηματογραφεί σκηνές οικειότητας με την πρωταγωνίστρια. Σημαίνει ότι τελείωσαν;

Φαίνεται ότι η Carrie μπορεί *επιτέλους* να έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά της τοξικής σχέσης της για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο. Ωστόσο, φαίνεται να φοράει ακόμα τη βέρα της, οπότε τα πράγματα δεν είναι ακριβώς μαύρο-άσπρο ακόμα.

and-ju

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η SJP ταρακούνησε τους θαυμαστές της μοιράζοντας ένα σύντομο κλιπ με τον εαυτό της να στροβιλίζεται με μια λευκή τούλινη φούστα και δίχρωμα μποτάκια Chanel που κάθε πραγματικός θαυμαστής του Sex & The City θα αναγνώριζε αμέσως ως ένα από τα βασικά στοιχεία της ντουλάπας της Carrie από την 6η σεζόν. Της αρχικής σειράς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός καλωσόρισε δημόσια μερικά συναρπαστικά νέα πρόσωπα στο καστ - τη Sara Ramírez του Grays Anatomy, τη Sarita Choudhury (του Little Fires Everywhere), την Karen Pittman του The Morning Show και τη σταρ του Empire Nicole Ari Parker.

Με την απώλεια της πρωταγωνίστριας της Samantha Jones, Kim Cattrall, τα αφεντικά του σόου προσπαθούν να φέρουν ένα μεγάλο όνομα – ο βετεράνος του romcom Hugh Grant φημολογείται ότι προσεγγίστηκε για έναν ρόλο στο reboot (ή "revisit"). Τα κεφάλια μας στριφογυρίζουν με τη σκέψη του ως πιθανού ερωτικού συντρόφου.

Στις 9 Ιουλίου, το HBO κυκλοφόρησε μια πρώτη εικόνα του And Just Like That, και τώρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, υπάρχουν ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τα παρασκήνια για να απολαύσετε.

 https://www.instagram.com/p/CT7X41YgVRJ/

Πώς λέγεται η επανεκκίνηση;

Η σειρά καταργεί το όνομα «Sex and the City» που γνωρίζουμε και αγαπάμε και η επανεκκίνηση, η οποία παίρνει μια γραμμή από την ίδια την αφηγήτρια Carrie, έχει τον τίτλο And Just Like That.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό;

Η επανεκκίνηση θα είναι μια σειρά 10 επεισοδίων που επισκέπτεται ξανά τους εμβληματικούς χαρακτήρες του SATC 20 χρόνια μετά. Η είδηση ​​της επανένωσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν το Page Six ισχυρίστηκε ότι το HBO Max εξέταζε μια νέα περιορισμένη σειρά. Και τότε η Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), η Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) και η Kristin Davis (Charlotte York) επιβεβαίωσαν την είδηση ​​με ανάρτησή τους στα social media.

 https://www.instagram.com/p/CUvMbh6Jxha/

Πότε και πού θα βγει στον αέρα;

Η επανεκκίνηση, η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας, θα προβληθεί στο HBO Max την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021. Ακόμα καλύτερα; Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, ουάου!

and-just

Πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία της Samantha;

Η απουσία του χαρακτήρα της Cattrall θα δει την τέχνη να μιμείται τη ζωή, υπαινίσσεται ο εμπνευστής του σόου. Ο Casey Bloys του HBO άφησε να εννοηθεί ότι η εκπομπή θα αποκαλύψει πώς η Samantha Jones έχει απομακρυνθεί από τις πρώην φίλες της, κάτι που είναι αρκετά αληθινό για τη φιλία της Cattral με τα κορίτσια IRL.

 https://www.instagram.com/p/CUpe20vl8w0/

Ποια είναι η πλοκή για την επανεκκίνηση;

Σύμφωνα με το IMDb, η εκπομπή θα ακολουθεί τις τρεις φίλες «καθώς περιηγούνται το ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους».

Η Sarah Aubrey, Επικεφαλής Αρχικού Περιεχομένου στο HBO Max, δήλωσε: «Μεγάλωσα με αυτούς τους χαρακτήρες και ανυπομονώ να δω πώς έχει εξελιχθεί η ιστορία τους σε αυτό το νέο κεφάλαιο, με την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, το χιούμορ και την αγαπημένη πόλη. Όσα τους καθόριζαν πάντα».

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30